İnceleme HyperX Cloud 3 Wireless incelemesi

Hocam memnun musunuz Cloud IIIden? G PRO X, G PRO X2 ve Cloud III arasında kalmıştım.

Eğer daha düşük bir şey istiyorsanız HS80W veya USB alın çünkü Cloud 3'ten daha iyi.

Studyo kulaklıklarıyla bu kulaklıkları karşılaştıramazsınız diye tahmin ediyoeum.

Kesinlikle katılıyorum tek eksiği mikrofon yok ama aynı fiyata ses anlamında çok daha iyisini alabilirsiniz.

Hocam G PRO X2'yi alın.
Gönül G Pro X2 istiyor ama fiyatı diğer modellerin 2 katı nerdeyse ://

Hyperx Cloud III kablosuz : 5500 TL
Logitech G Pro X kablolu: 6000 TL
Logitech G Pro X kablosuz : 7900 TL
Logitech G Pro X2 : 9500 - 10300 arası değişiyor.

Eğer daha düşük bir şey istiyorsanız HS80W veya USB alın çünkü Cloud 3'ten daha iyi.
Hs80 lerde kronik problem var kafanız büyükse kafa bandı bir süre sonra çatlıyor ona göre değerlendirin

Durumunuz el veriyorsa logi alın. Ha dersiniz çok profesyonel değilim şarjı uzun gitsin. Yapıştırın cloud 3ü pişman etmez

Kesinlikle katılıyorum tek eksiği mikrofon yok ama aynı fiyata ses anlamında çok daha iyisini alabilirsiniz.
@tayfun eker Şuanki kulaklığım HS80 kablolu. Üstten çok baskı yaptığı için baş ağrısı yapıyor. Onun haricinde hiçbir sıkıntısı yok

G Pro X2, G Pro X'e göre o fark değer mi

@tayfun eker şu anki kulaklığım HS80 kablolu. Üstten çok baskı yaptığı için baş ağrısı yapıyor. Onun haricinde hiçbir sıkıntısı yok

Hocam yukarısındaki kafa yastığı ayarını iyi yaptığınızdan emin olun ben çok uğraştım ama yapmayı başardım.

Hocam ben 1-2 ay önce ikisini de aldım. Saf olarak hiçbir şey yapmadan HS80 Wireless çok önde müzik ve filmde çünkü Cloud 3W de bass yok. Bakın az demiyorum yok diyorum. Birkaç ayar yapınca yine bass biraz oluyor ama müzik ve filmler için çok geride sadece oyun için alıyorsanız Cloud 3 alın ama normal kullanım ve oyun için alıyorsanız HS80W öneririm ikisini de CS'de test ettim Cloud 3 başta öndeydi sonra ben HS80'de Dolby'i kapatınca eşitlendi hatta HS80'de daha iyi anladım Valorant oynamıyorum onun hakkında yorum yapamam ve Cloud 3 deri HS80 kumaş yaz için deri çok yakıyor.

Son düzenleme:
HyperX sadece yazılım konusunda berbat. Onun dışında çok sağlam ürün Cloud 3.
O kadar çok yorum gördüm ki kafam karıştı artık yani. İyi diyenler de var. Kötü diyenler de. Sen kullanıyor musun ? Kullanıyorsan kablolu mu wireless mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…