İnceleme HyperX Cloud 3 Wireless incelemesi

O kadar çok yorum gördüm ki kafam karıştı artık yani. İyi diyenler de var. Kötü diyenler de. Sen kullanıyor musun? Kullanıyorsan kablolu mu Wireless mı?

Wireless kullanıyorum.

O kadar çok yorum gördüm ki kafam karıştı artık yani. İyi diyenler de var. Kötü diyenler de. Sen kullanıyor musun ? Kullanıyorsan kablolu mu wireless mı

Şarjda kullanılmıyor oluşu kötü bir özellikmiş :/

O kadar çok yorum gördüm ki kafam karıştı artık yani. İyi diyenler de var. Kötü diyenler de. Sen kullanıyor musun? Kullanıyorsan kablolu mu Wireless mı?

Wireless kullanıyorum bass eksikliği hariç problemleriyle uğraştırmayan bir kulaklık beğenmeyen neden beğenmiyor anlamadım. Mikrofonu şarjı sesi gayet iyi

HyperX sadece yazılım konusunda berbat. Onun dışında çok sağlam ürün Cloud 3Wireless.

Cloud 2'nin çıktığı zaman Cloud 2 gerçekten çok iyiydi ama Cloud 3 o kadar iyi değil HyperX'in eski ününü bilen Cloud 3 kullanmamış biri.

Wireless kullanıyorum bass eksikliği hariç problemleriyle uğraştırmayan bir kulaklık beğenmeyen neden beğenmiyor anlamadım. Mikrofonu şarjı sesi gayet iyi.

Zaten bass çok gereksiz bir şeymiş gibi yorumlamışsınız.

Cloud 2'nin çıktığı zaman Cloud 2 gerçekten çok iyiydi ama Cloud 3 o kadar iyi değil HyperX'in eski ününü bilen Cloud 3 kullanmamış biri.
İnsanlar neden iyi olmadığını soruyor ve cevap bulamıyor. Herkes kötü diyor ama sebebini belirtmiyor. Ben kullanıyorum şuanda kafamda ve problemi olmadığını söylüyorum. Pişman etmez.

İnsanlar neden iyi olmadığını soruyor ve cevap bulamıyor. Herkes kötü diyor ama sebebini belirtmiyor. Ben kullanıyorum şuanda kafamda ve problemi olmadığını söylüyorum. Pişman etmez.
Yazdığımı okusanız keşke.

@Sarı_Mercedes hocam yardımınıza ihtiyacım var siz detaylı anlatmıştınız.

Yazdığımı okusanız keşke.

@Sarı_Mercedes hocam yardımınıza ihtiyacım var siz detaylı anlatmıştınız.
Kronik sorun riski taşıyan bir ürüne bukadar para yatırmak istemedim.
Ayrıca bu cloud 3ün neden kötü olduğunu açıklamıyor. Başka ürünle kıyas yapmak o ürünü kötü yapmaz. Ha illa kıyas istiyorsanız verdiğiniz paranın size getirdiği özelliklere bakmak gerekir bence. Bu yüzden incelememdede belirttiğim gibi ihtiyaçlara ve imkanlara göre kulaklık seçilir

Bilgilendirici inceleme için teşekkürler. Kendi yorumunuzu biraz daha az tutup sadece okuyucunun almak istediği bilgiyi vermeye çalışırsanız daha iyi olabilirmiş sanki, ben hepsini okudum ama kimsenin oturup okuyacağını sanmıyorum.

Bir kulaklığım ses kalitesine iyi diyebilmek için kesinlikle öncesinde kaliteli bir kulaklık deneyimlemiş olmanız lazım. Cloud 3 ses kalitesi olarak giriş-orta seviye bir kulaklık, özellikle @Erdem Oğuz'un da dediği gibi bas frekanslarda eksiklik var, genel çözünürlüğü fiyatına göre iyi ama bu fiyat bandındaki HS80 biraz daha iyi. Kulaklığın frekans tepki eğrisinde bas frekanslar normalden 5dB kadar düşük, aşağıya görselini ekledim. Mümkünse bu attığım rehbere göre kulaklığa ekolayzır yapıp bas seviyesinde bir değişim olup olmadığına bakabilir misin? Bizim için de bir bilgilendirme olur. Oyunda ayak sesi kasmak için mid bas bölmesi önemlidir ve genelde bu kısmı arttırırlar, ama Cloud 3'te nedense dediğim gibi düşük.

Mikrofonu gerçekten güzelmiş ama HS80 bir tık daha ferah veriyor gibi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-26-20-30-16-273_com.opera.browser.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…