İnceleme HyperX Cloud 3 Wireless incelemesi

Hocam bana mı dediniz ekolayzır ayarı için.

Hocam ben ilk aldığımda ikisini de sizin dediğiniz ekolayzır ayarlarını yaptım. Bassta o kadar etkili olmadı.

Studyo kulaklıklarıyla bu kulaklıkları karşılaştıramazsınız diye tahmin ediyoeum.
Karşılaştırmıyorum, IEM modeller var bu fiyata veya daha ucuza. Hatta üstüne eklenecek bütçe varsa Hifiman HE400SE gibi seçenekler var. HyperX 3’ün ortalama 3000 en düşük 2600 olduğunu varsayarsak bence eklenebilir, tabii bütçe meselesi. Bütçe çıkmıyorsa kötü bir kulaklık değil.

Son düzenleme:
Bu ayarı HS80 için mi yapmamı söylüyorsunuz

@tayfun eker Kulaklığı bende almayı düşünüyorum birkaç yerde cızırtı probleminden bahsetmişler, sizde de oldu mu veya herhangi başka bir problem yaşadınız mı şu ana kadar?

Hocam merhaba yazdığınız her şeyi en baştan sona kadar okudum benim merak ettiğim kulaklığı alacağim ama kablolu modelini sizce memnun kalır mıyım bir de yazılım yükleyince ses kalitesi düşüyor diye bir söylenti duydum doğru mudur?

düşermi bilmem ben yazılım güncellemesi yaptığımda sesinde ve kalitesinde net bir artış yaşadım.

@tayfun eker Kulaklığı bende almayı düşünüyorum birkaç yerde cızırtı probleminden bahsetmişler, sizde de oldu mu veya herhangi başka bir problem yaşadınız mı şu ana kadar?
cızırtı problemi yoktur hocam hala kullanıyorum full seste bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…