İnceleme HyperX Cloud 3 Wireless incelemesi

Cloud III dışarıya çok fazla sss veriyor, yalıtımı berbat. Haberin olsun..

Hocam incelemenizi okudum elinize sağlık. Bende bir kablosuz kulaklık arayışına girdim ve 5 bin TL"ye kadar bütçem var. Şuan Steelseries Artics 7+ Nova 5 wireless Logitech G733 lightspeed ve Cloud3 wireless arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Cloud 3 wireless fiyattan dolayı biraz cezbetti yoksa şuan nova 5 ile arctis 7 arasındayım.

Cloud III dışarıya çok fazla sss veriyor, yalıtımı berbat. Haberin olsun..
teşekkür ederim bilgi için

Konfor arıyorsan SteelSeries önermem aralarında en konforlusu Cloud 3 kulağı biraz acıtsın ama ses kalitesi iyi olsun diyorsan o zaman SteelSeries öneririm.

Konfor arıyorsan SteelSeries önermem aralarında en konforlusu Cloud 3 kulağı biraz acıtsın ama ses kalitesi iyi olsun diyorsan o zaman SteelSeries öneririm.
SteelSeriesin konforu Cloud3 ten daha kötü. Cloud3 ün pedi daha büyük

Bass konusunda güncelleme yapayım rtings puanında 6.9'du bir anda 9.6 ya çıkartılmış C3 Wireless'in bass puanı.

Bass konusunda güncelleme yapayım rtings puanında 6.9'du bir anda 9.6 ya çıkartılmış C3 Wireless'in bass puanı.

O puanlara pek güvenme, puanlama yaptıkları yer gerçek bas performansı hakkında bilgi vermiyor, sadece bir fikir verebilir. Dinlemek dışında gerçek ses performansını anlamanın bir yolu yok. Ama frekans tepki eğrisinde bas frekansı çok düşük, bu da yüksek ihtimalle baslarının kötü olduğu anlamına gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…