İnceleme HyperX Cloud 3 Wireless incelemesi

Tığımda bir bildirim sesiyle birlikye açıldı. Güç tuşuna bir kere basınca bir hanım abla bana şarjımı söyledi. Fakat bu.

Hocam öncelikle incelemiz çok güzel ve yararlı bende Cloud 3'ün kablolusu var çok memnunum kablosuz geçmeyi planlıyorum benım için büyük soru dip ses var mı aşırı derece rahatsız ediyor dip ses var mı acaba kulaklıkda.

Kablosuzu kabloludan daha iyi performans veriyor sesi de farklı.

Ben de kullanıyorum dip ses yok hocam rahat ol.

Hocam aldın mı aldıysan sesde robotlaşma veya bağlantı kopma gibi problemlerle karşılaştınmı.

Hocam robotlasma bende de oluyor sebebini anlamadim ama cok sık rastladigim bir şey degil, yaklasik gunun 10 saati kafamdadir arada bir oluyor o zaman da dedigim gibi ya aliciyi tak cikar yaparim ya da kulakligi kapatip acinca duzeliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam robotlasma bende de oluyor sebebini anlamadim ama cok sık rastladigim bir şey degil, yaklasik gunun 10 saati kafamdadir arada bir oluyor o zaman da dedigim gibi ya aliciyi tak cikar yaparim ya da kulakligi kapatip acinca duzeliyor.

Hocam peki mesela 1 kere oldu kapa aç yaptınız, sonra gene oluyor mu?

Hocam aldın mı aldıysan sesde robotlaşma veya bağlantı kopma gibi problemlerle karşılaştınmı

Hocam vallahi bende hiçbiri olmuyor ne bağlantı kopması ne robotlaşma günde yaklaşık 14 saat kullanıyorum çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…