Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar hyperx cloud aldım ama kutusunun üstünde 7.1 mi 5.1 mi herhangi bir bilgi yok. Birde anakartım MSİ gaming 5 in ses kartı yeterli olur mu ? Yoksa harici bir ses kartımı alsam daha iyi olur.
Pek anlamadığımdan soruyorum da. 7.1 ile Stereo arasında çok fark var mı ? Ya da hangisi daha iyi. Birde önerebileceğiniz bir harici bir ses kartı var mı ?
Fark var ama Sanal Surround da var. 7.1 olması pek artı değil o yüzden. 7.1 kulaklık hem Stereo olarak da kullanılabildiği için daha avantajlı tabii ki. İkisi arasından 7.1. Harici ses kartı için bütçe ve anakart modeli nedir ?
100 150 TL arası bütçem var. Anakartım ise MSİ gaming 5. Birde USB'li olan ses kartları var. Onlar nasıldır sizce ? Birde aklıma şu takıldı acaba bunu almakla hata mı yaptım ?