HyperX Cloud Alpha ile Creative Soundblaster Play! 3 vs Sennheiser GSP 350

Daha fazla  
Sorum başlıktakiyle aynı. 7.1 takıntım yok. Bu yüzden 7.1 olması şart değil. Stereo sese ve uzun süre kullanımdaki rahatlığa önem veriyorum. İki modelin de mikrofonunun yeterli olduğuna eminim zaten. Hangisiyle daha kaliteli stereo ses alırım ve hangi kulaklık daha rahattır? Kulaklarım ne küçük ne de büyük, orta boyda. Cloud II kullandığımda oldukça rahat gelmişti ama GSP 350'yi veya Cloud Alpha'yı hiç kafama takmadım.

@Batuhan A.
Technopat forumunda araştırdığım kulaklık konularında size çok denk geldiğim ve bilgi sahibi olduğunuz kanısına vardığım için etiketledim. Sizin de fikrinizi merak ediyorum yardımcı olmak isterseniz.

Yanındaki ses kartından ötürü tabii ki Cloud Alpha. GSP 300 ile Cloud Alpha zaten kafa kafaya, 7.1 takıntınız da yok ise GSP 350'ye gerek yok. Ek olarak Cloud Alpha konfor ve malzeme kalitesi olarak çok daha önde, ikisini de kullanmış biri olarak söylüyorum bunu.
Eğer ses kartı iyi olmayan bir laptop kullanıyorsam ne almalıyım gsp350 sanırım?

Bende cloud alpha sahibi olarak kulaklık Cloud 2 ile aynı rahatlığa sahip değil ayrıca ben de soundblaster yerine hyperx'in yeni amp ses kartını almayı düşünüyorum ses kalitesi bana yeterli gelmedi şahsen

Bende cloud alpha sahibi olarak kulaklık Cloud 2 ile aynı rahatlığa sahip değil ayrıca ben de soundblaster yerine hyperx'in yeni amp ses kartını almayı düşünüyorum ses kalitesi bana yeterli gelmedi şahsen
Galiba cloud 2 nin usb ses kartıyla Cloud alpha kullanıyorsunuz. Hyperx ses kartı iyi olmadığı söyleniyor. Bu ikiliden verim alamadınızmı?

Yanındaki ses kartından ötürü tabii ki Cloud Alpha. GSP 300 ile Cloud Alpha zaten kafa kafaya, 7.1 takıntınız da yok ise GSP 350'ye gerek yok. Ek olarak Cloud Alpha konfor ve malzeme kalitesi olarak çok daha önde, ikisini de kullanmış biri olarak söylüyorum bunu.
Z370 Aorus ultra gaming üzerinde bulunan alc 1220 amp up teknolojisi ile Cloud alpha ya da Cloud Revolver S kullansam oyunlarda ses kasma ve müziklerde aradığım netliği, pürüzsüz basları tizleri yakalayabilirmiyim. Oyun olarak sadece pubg oynuyorum bu sebeple yüksek silah seslerinin arasında tıkırtı ve ayak seslerini alabileceğim bir kulaklık ya da bu isteklerime uygun ses kartı da olabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı