Sennheiser gsp 300 vs HyperX Cloud Alpha

Hocam her üründe sorun olabilir. Beğenmezseniz iade etme hakkınız var ve Amazon'un sorun çıkaracağını düşünmüyorum.

Evet sanırım o yüzden Alpha s alacağım. Almışken iyisi olsun 1700 1800'e çıkmadan alabileceğim en iyi bu sanırım. Tekrardan Pro X işine girişmem.
Hocam her üründe sorun olabilir. Beğenmezseniz iade etme hakkınız var ve Amazon'un sorun çıkaracağını düşünmüyorum.

Hocam aslında anakartımın ses kartı güçlü olduğu için Alpha s almama gerek yok gibi. Çünkü ses kartı haricinde jak 3.5mm ile kullanırsam Mic'i aktif olmuyormuş yani ses kartıyla kullanmak zorunlu. O yüzden Alpha daha mantıklı gibi çünkü 3.5mm jak kullanıyor ve ses kartım güçlü. Anakartım MAG B550 Tomahawk.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı