HyperX Cloud Alpha S kulaklıktan dip ses geliyor

Hocam çözülmedi çözülemeyende bir sorun USB bağlantılı kulaklıkların genelinde var anladığım kadarıyla kulaklık değiştim.
Aynı şekil bende de Anker Q10i var ama dip ses sorunu yaşıyorum, benimki USB bağlantılı değil Bluetooh'lu bir kulaklık. Bu tarz ürünler hijyen olduğu için iade veya değişimde sorun çıkarıyor diye biliyordum ama siz nasıl iade ettiniz? Kulaklığı beğendik aslında iade etme gibi bir isteğim yok ama bu dip ses olayı baya canımı sıkıyor. Değişim yapsam daha iyi olur gibi.

Aynı şekil bende de Anker Q10i var ama dip ses sorunu yaşıyorum, benimki USB bağlantılı değil Bluetooth'lu bir kulaklık. Bu tarz ürünler hijyen olduğu için iade veya değişimde sorun çıkarıyor diye biliyordum ama siz nasıl iade ettiniz? Kulaklığı beğendik aslında iade etme gibi bir isteğim yok ama bu dip ses olayı bayağı canımı sıkıyor. Değişim yapsam daha iyi olur gibi.

Hocam, benim ürünüm daha sonra sorunlar çıkardı o şekil iade ettim ancak ürününüz 14 gün geçmediyse iadeye yollayın. 1 defa kabul edilmesse Tüketici Hakem Hheyetine başvurun, ortalama 5 6 sürüyor ancak bu süre zarfında kulaklığı kullanabiliyorsunuz. Dip ses zaten iade sebebi olduğundan çok büyük bir ihtimalle iade edersiniz.

Hocam, benim ürünüm daha sonra sorunlar çıkardı o şekil iade ettim ancak ürününüz 14 gün geçmediyse iadeye yollayın. 1 defa kabul edilmesse Tüketici Hakem Heyetine başvurun, ortalama 5 6 sürüyor ancak bu süre zarfında kulaklığı kullanabiliyorsunuz. Dip ses zaten iade sebebi olduğundan çok büyük bir ihtimalle iade edersiniz.
Hocam, aslında kulaklığı beğendim iade etmek istemiyorum değişim yapsam daha iyi olur. Benim merak ettiğim her kulaklıkta bu dip ses sorunu yaşanıyor mu yoksa şansa mı denk gelebiliyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı