Merhaba geç cevap verdiğim için kusura bakmayın öncelikle, önceden steelseries arctic 5 kullanıyordum yüksek seviyelerde kulaklık kullanan birisi değilim oyunlarda %10 %15 te kullanıyordum hyperx'te ise 7.1 açıkken bu seviye %5 %7 lere düştü 7.1 kapalıyken de %20 lere çıktı eğer aşırı az ise kulaklığı bi baktırmanızı öneririm genel anlamıyla kulaklıkta düşük ses problemi var bu problemi yabancı forumlarda araştırdığımda cloud 2 nin ses kartını takarak çözmüşler ben hyperx cloud alpha s ten memnun kalmadım almış olduğum kulaklık 7.1 i kapatınca cızırtı yapıyordu daha sonrasında 2 tane daha değiştim aynı sorunlu çıktı toplamda 3 alpha s hepsi sorunlu sanırım kronik sorunlu ve bu kadar kulaklık kullandım bunun kadar dipses veren bi kulaklıkta kullanmadım eğer yeni aldıysanız yol yakınken vazgeçmenizi öneririm.Hocam merhabalar. Konu üzerinden aylar geçmiş ancak yaşadığım sorunu çözmek için sizden fikir almak istiyorum.
Cloud Alpha S aldım. Oyunlarda 7.1 açmıyorum ancak sesler aşırı az geliyor.
Ses seviyesi çok düşük.
Kulaklığı ilk aldığımda firmware update yapmıştım.
7.1 açınca ses seviyesi yüksek ama oyunlarda kullanılmıyor.
Alpha S 7.1siz ses seviyesi yeterli mi sizde? Veya yeterli olması için ne tür yollar izlediniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Neden?7.1 açınca ses seviyesi yüksek ama oyunlarda kullanılmıyor.
@118420 hocam selam. Dip ses sorununu çözdünüz mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.