Bass ayarlarınızı yaptınız mı?
Cloud 2 aldım sesim hiç gitmiyordu iade ettim şimdi de bunu aldım bu da kötü 7.1 diye yalandan bir tuş koymuşlar sesi sesi bozuyor. İade şart.
Cloud 2 aldım sesim hiç gitmiyordu iade ettim şimdi de bunu aldım bu da kötü 7.1 diye yalandan bir tuş koymuşlar sesi sesi bozuyor. İade şart.
Hayır açar mısınız biraz konuyu.
Dahili mikrofon tarafında güzel bir kulaklık bulmak zor HyperX kulaklık mikrofonu tarafında iyi değil bana göre hiçbir zamanda iyi olmadı.
Her kulaklıkta öyle o bendeki Razer'de de 7.1 sesi bozuyor sebebi ise silah seslerini dipten verip ayak seslerini çoğaltması ve başaramamaları.
Bu konuda hak veriyorum cidden Gamepower gibi ses kalitesi veriyor mikrofon fakat normal oyuncular için rahatsız edici ses vermemesi gerek normal şartlarda hocam.
Her kulaklıkta öyle o bendeki Razer'de de 7.1 sesi bozuyor sebebi ise silah seslerini dipten verip ayak seslerini çoğaltması ve başaramamaları.
Hocam denetim ve ses kısmından, mikrofonun basını düşürüp deneyin bende farklı bir kulaklıkta boğukluk öyle çözülmüştü ve sizdeki model jacklı mı? Yoksa USB'li mi? Jacklı ise ses kartınızda problem olabilir.
Bu konuda hak veriyorum cidden Gamepower gibi ses kalitesi veriyor mikrofon fakat normal oyuncular için rahatsız edici ses vermemesi gerek normal şartlarda hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.