İnceleme HyperX Cloud II Core Wireless

Kulaklık geldikten sonra istesem sanırım daha sağlıklı olacak ayarlarını İlgin için teşekkür ederim.. Hangi oyunları oynuyorsun acaba ?
 
Oyun oynamıyorum. Müzik dinliyorum sadece, ayarlarım da ona uygun.
 
Arkadaşlar bu kulaklığı yeni aldım, Steelseries Arctis 1'den geçtim ancak kafama küçük geldi, zamanla esneme vs. yapar mı? İadeyle falan uğraşmak istemiyorum, üründen memnun kaldım yalnızca boyutları biraz düşündürdü.
 
@wus Sırf esneme yüzünden Cloud II'sinden şikayetçi olanları hatırlıyorum, yapıları aynı olduğu için yapar herhalde.
 

Merhaba. Bugün aynı kulaklığı aldım dediğiniz gibi kafa bantlı başka bir kablolu kulaklıktan geçtim ve açıkçası takar takmaz ağrı yapmaya başladı ve iade de etmek istemiyorum. Zamanla alışabilir miyim sizce? Yani alışılabilecek bir şey mi ya da ileride kafama zarar verir mi kafamdan hiç çıkarmadan kaç saate kadar kullanmalıyım? Kaç saatte bir ara vermeliyim? İleride sorun olmaması açısından sizce? Bilemedim bu yüzden size sormak istedim normal Cloud 2 almayı düşünüyordum ama kafa bandı sanırım ikisinde de aynı kullanılmış diye bunu tercih etmiştim. Biraz zaman geçmiş konudan ama yorum yaparsanız sevinirim bir memnun musunuz hala? Onu da belirtirseniz süper olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanla alışabilir miyim sizce? Yani alışılabilecek bir şey mi?
Önceki mesajlarımda da dediğim gibi şahsen ben devasa bir kafaya sahip olmadığım için anında alıştım, başkalarında bu durumun nasıl işleyeceği hakkında bir şey diyemeyeceğim maalesef.

İleride kafama zarar verir mi? Kafamdan hiç çıkarmadan kaç saate kadar kullanmalıyım? Kaç saatte bir ara vermeliyim?
Ayrıca konu açmanı öneririm bu sorular hakkında. Ben herhangi bir alışma sürecinden geçmediğim için istersem ara vermeden, saatlerce kullanabiliyorum ürünü.

Memnun musunuz hala?
Evet, müzik performansından hâlâ memnunum. Oyun oynamadığımı da belirtmiştim.
 
Merhaba. Ben de bu kulaklığı araştırıyorum ama ne kadar arasam da 2 özelliğinden emin olamadım

Bluetooth ile telefona bağlanabilir miyim?

Aktif gürültü engellemesi ANC var mı varsa performansı nasıl?

Bunlar hakkında bilgilendirebilir misiniz?
 
Merhaba @Miyezbi,

ANC hakkinda bir fikrim yok. Bluetooth ozelligi olmadigina ise eminim ancak kullanmanin bir yontemi vardir belki, arastirmak lazim. Kulakligi bilgisayar basinda kullandigim icin benim hic bakmam gereken konular olmadi bunlar ne yazik ki.
 

Aynı kulaklığa sahibim EQ ayarınızı alabilir miyim?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…