HyperX Cloud II vs Corsair CA-9011208-EU Void Elite

Bütçe
1000

Elweald

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Hangisini tercih etmeliyim veya bu fiyat bandında bir öneriniz var mı?(yakın zamanda sistem toplamayı planlıyorum ve ekipmanları da şimdiden sormak istedim ondan dolayı bu tarz soruları biraz fazla sordum kusura bakmayın şimdiden)

Bu ikisi arasında Cloud 2 kesinlikle. Wireless lazımsa Mpow Air 2 Wireless bakılabilir. Mpow Air 2 Wireless kullanıyorum, Wireless şart değilse Cloud 2 daha iyi olur. Mikrofon olarak Mpow kat kat daha iyi. Arada bir G435 indirime giriyor, konfor açısından mükemmel ama ses kalitesi çok iyi değil diyorlar.

Bu ikisi arasında Cloud 2 kesinlikle. Wireless lazımsa mpow Air 2 Wireless bakılabilir. Mpow Air 2 Wireless kullanıyorum, Wireless şart değilse Cloud 2 daha iyi olur. Mikrofon olarak mpow kat kat daha iyi. Arada bir G435 indirime giriyor, konfor açısından mükemmel ama ses kalitesi çok iyi değil diyorlar.

Cloud 2 ile mpow arsında ki ses farkı çok mu çünkü benim için mikrofon bir tık daha önemli diyebilirm. Ve evet bu fiyat bandında iyi bir kablosuz bulamam diye kablolulara bakıyordum eğer dediğin kulaklık iyi ise onu düşünebilirim hem de daha ucuz.
@Xeonayp bir de bu mavi ile kırmızı renk arasında neden bu kadar fiyat farkı var Mpow Air II Kablosuz 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri

Cloud 2 ile mpow arsında ki ses farkı çok mu çünkü benim için mikrofon bir tık daha önemli diyebilirm. Ve evet bu fiyat bandında iyi bir kablosuz bulamam diye kablolulara bakıyordum eğer dediğin kulaklık iyi ise onu düşünebilirim hem de daha ucuz.

Mikrofon senin için ön planda ise Cloud 2 üzebilir seni.

Wireless önerim.

Kablolu önerim.

Mikrofon senin için ön planda ise Cloud 2 üzebilir seni.

Biraz araştırmıştım ve mikrofonunu çok övüyorlar şimdi kafam karıştı biraz.
Wireless önerim.

Kablolu önerim.

Razer'ı pek beğenmiyorum ama biraz araştıracağım bu kulaklıkları da teşekkür ederim.

Biraz araştırmıştım ve mikrofonunu çok övüyorlar şimdi kafam karıştı biraz.

Ses kalitesi olarak güzel ama mikrofon olarak Discord üzerinden arkadaşlarınla konuşurken kimse bu nasıl mikrofon demez yayın açmayı video çekmeyi düşünüyorsanız o konuda kaliteli değil extra mikrofon almanızı öneririm.

@Xeonayp bir de bu mavi ile kırmızı renk arasında neden bu kadar fiyat farkı var Mpow Air II Kablosuz 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Hiçbir farkları yok. Bu ürün Fury X Wireless'ın yenilenmiş halidir. Mikrofon olarak çok üst düzeyde, hem de çok. Fakat sol kulaktan bazen sürekli düşük seste dıııııt diye ses gelmekte. Müzik dinlerken falan bir sıkıntı yaşatmıyor. Her zamanda olmuyor zaten. Sesi de kulaklığın tekerleğinde maksimum yaparsanız tııısss diye ses gelmekte onu azıcık aşağıya indirin, kayboluyor zaten. Wireless isterseniz kesinlikle öneririm. Kopma sorunları yaşamadım.

Hiçbir farkları yok. Bu ürün Fury X Wireless'ın yenilenmiş halidir. Mikrofon olarak çok üst düzeyde, hem de çok. Fakat sol kulaktan bazen sürekli düşük seste dıııııt diye ses gelmekte. Müzik dinlerken falan bir sıkıntı yaşatmıyor. Her zamanda olmuyor zaten. Sesi de kulaklığın tekerleğinde maksimum yaparsanız tııısss diye ses gelmekte onu azıcık aşağıya indirin, kayboluyor zaten. Wireless isterseniz kesinlikle öneririm. Kopma sorunları yaşamadım.

Sorunları biraz gözümü korkuttu gibi acaba inceleyen bir kanal var mı denk gelemedim ben.

İyi kötü İngilizce'niz varsa:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yoksa eğer:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada Mikrofon yerinden çıkmıyor, bu yenilenmiş modellerde var. Fury X Wireless'ta çıkıyordu fakat mikrofon sorunluydu, bazen algılamıyordu. Bunu yeni seri ile çözdüler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı