HyperX Cloud II vs HyperX Cloud Alpha

utkuukurt

Kilopat
Yer
Muğla
Daha fazla  
Meslek
Veteriner Hekim
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim kulaklıklar arasında kaldım.
Sanırım Cloud Alpha için ses yongasının kaliteli olması gerekiyormuş, öncelikle kullandığım anakart Asus’un TUF B450 modeli.
Sizce hangi kulaklığı almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim kulaklıklar arasında kaldım.
Sanırım Cloud Alpha için ses yongasının kaliteli olması gerekiyormuş, öncelikle kullandığım anakart Asus’un TUF B450 modeli.
Sizce hangi kulaklığı almalıyım?
Anakartı iyi bir anakart eğer 7.1 ile çok ilgilenmiyorum diyorsanız Cloud Alpha öneririm.

Bugüne kadar Logitech G35 kullandım onda da 7.1 desteği vardı. Açıkçası alıştım acaba Cloud Alpha'da sorun yaşar mıyım diye düşünüyorum şu an.

Cloud Alpha daha mantıklı bir seçim olur çoğu kulaklıkta zaten sanal sürücüler sayesinde 7.1 desteği veriliyor. Stereo kulaklıkları, sanal 7.1 destekli kulaklıklara nazaran daha verimli bulduğumdan ve üzerine odacıklı yapıyı düşündüğümüzde Alpha bir adım daha önde diye düşünüyorum.

Cloud Alpha daha mantıklı bir seçim olur çoğu kulaklıkta zaten sanal sürücüler sayesinde 7.1 desteği veriliyor. Stereo kulaklıkları, sanal 7.1 destekli kulaklıklara nazaran daha verimli bulduğumdan ve üzerine odacıklı yapıyı düşündüğümüzde Alpha bir adım daha önde diye düşünüyorum.
Peki Alpha'yı sanal bir yazılım ile 7.1 şeklinde kullanabilecek miyim?

Sonuçta harici ses kartı üzerinden alıyorsun onu yazılımsal boyut dediğim, kulaklıkta sana 7 farklı bölüm üzerinden gelmesi gereken sesi kayıt üzerinden alıyor gibi düşünün. Cloud II’de ki ses kartı ayrı olarak satılıyor dilerseniz ek olarak alıp sanal 7.1 kullanabilirsiniz.

Sonuçta harici ses kartı üzerinden alıyorsun onu yazılımsal boyut dediğim, kulaklıkta sana 7 farklı bölüm üzerinden gelmesi gereken sesi kayıt üzerinden alıyor gibi düşünün. Cloud II’de ki ses kartı ayrı olarak satılıyor dilerseniz ek olarak alıp sanal 7.1 kullanabilirsiniz.
Anladım teşekkür ediyorum. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı