Hyperx Cloud II vs Hyperx Cloud Alpha

nettoyeur

Hectopat
Monster T5 v11.1. 1 kullanıcısıyım. CS GO, PUBG tarzı oyunlar oynamaktayım. Çok fazla müzik dinlemesem de arada sırada dinliyorum. Gaming kulaklık almak istiyorum. Cloud Alpha ve Cloud II arasında kaldım, öncelikle 'SES KARTIM ALC898' Cloud Alpha mı almalıyım yoksa Cloud 2 mi? Bunlar arasındaki fark nedir? Cloud 2 de ses kartı ile birlikte gelmektedir, Cloud Alpha alsam ses kartım iyi besler mi? Bu iki kulaklıgı kullanan arkadaslar varsa olumlu ve olumsuz yönlerini bekliyorum veya farklı bir kulaklık önerisi olan varsa yorum yaparsa sevınırım. Son olarak kulaklıgı Adekkstore'dan yapacagım, buradan daha önce alısveris yapan var mı? Sorun olur mu? Şimdiden tesekkurler. :)

Eğer ses kartınız yok, kötü ise HyperX Cloud 2 alın. Fakat ses kartınız iyiyse HyperX Cloud Alpha alın. (Ses kartları hakkında pek bir bilgim yok o yüzden böyle bir cümle yazdım.)

Eğer ses kartınız yok, kötü ise HyperX Cloud 2 alın. Fakat ses kartınız iyiyse HyperX Cloud Alpha alın. (Ses kartları hakkında pek bir bilgim yok o yüzden böyle bir cümle yazdım.)
Malesef benimde pek bi fikrim yok ALC898 ses kartı
Ses Kartım Realtek ALC898 ve Hyperx Cloud Alpha mı almalıyım sizce yoksa Cloud 2 mi ? ikiside aynı fiyat 650₺
Malesef benimde pek bi fikrim yok ALC898 ses kartı
Ses Kartım Realtek ALC898 ve Hyperx Cloud Alpha mı almalıyım sizce yoksa Cloud 2 mi ? ikiside aynı fiyat 650₺

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı