HyperX Cloud II vs Logitech G Pro

DestroyerMigi

Hectopat
Merhaba kulaklık almak istiyorum aklımda 2 adet kulaklık var. Farklı bir kulaklık önerirseniz ona da bakabilirim, sizce hangisi daha iyi olur? Genellikle Warzone, Valorant oyunları oynuyorum. Teknik olarak bilgim yok, bilgi de verirseniz kulaklıklar için çok iyi olur. Herkese iyi akşamlar dilerim.

HyperX Cloud II.
Logitech G Pro.

Uzun kullanmak istersem Cloud II alırdım fakat daha kullanışlı bir şey ararsam g Pro alırdım. Çıkarılabilir kablo gibi özellikleri var. Fakat şunu da belirteyim kağıt üstünde Cloud II'nin ses ve mikrofon kalitesi daha üstün.

Ses kalitesi olarak G Pro küçük bir miktar daha bass'lı ama HyperX Cloud 2 ortalamada biraz daha dengeli ses veriyor. Tiz olarak G Pro daha iyi. Ama oyun kulaklığı olarak kullanacaksanız ikiside ses konusunda çok iyi ve aynı seviyede sayılabilir. Cloud 2'yi 5 senedir kullanan tanıdığım var dayanıklılık olarak iyiler. G Pro'nun dayanıklığı için bir şey pek bir bilgim yok ama Cloud 2 kadar dayanacağını sanıyorum. Ayrıca G Pro'nun çıkarılabilir kablosu var, Cloud 2'nin ki ise çıkarılmıyor. Yani ilerde kablo sıkıntı çıkarırsa, Cloud 2'yi modlamanız gerekebilir. Dışarıya ses verme konusunda ise Cloud 2 neredeyse hiç ses vermezken, G Pro'lar bir miktar sızdırıyor. Bunun sebebi Cloud 2'lerin çok iyi bir şekilde kulaklarınızı kaplayıp, kapatması. Bunun kötü yanı ise kulaklarınızın hava almasını biraz engelliyor. Mikrofon olarak ise Cloud 2 biraz daha iyi.

Kısacası G Pro çok düşük bir miktar daha bass'lı ve biraz daha rahat, ayrıca kablosu çıkarılabilir ama dışarıya iyi ses veriyor. HyperX Cloud 2 ise daha dengeli bir ses veriyor ve dışarıya çok az ses sızdırıyor, mikrofonuda biraz daha iyi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı