Elektronik HyperX Cloud II Wireless kulaklık Nays ile 2443 TL!

Cloud2 kablolu bütün rakiplerinden daha iyi kablosuz Cloud 2'den de deneyimlerim değil herkse sorduğumda aynı cavabı aldım

Kablolu olanı almanızda fayda var. Kablosuz olanı Amazon'dan aldım 3-4 saat kullandım ve iade ettim. Kendi kendine kapanma sorunu var ne kadar araştırsam da çözümünü bulamadım. Bir de ses seviyesi ne olursa olsun ses parazitleniyor ve bir süre sonra kendi kendine düzeliyor. 1-2 cihazda denedim ve iade ettim. Farklı alternatiflere bakabilirsiniz.

Gerekirse iade ederiz 3K da ucuzdu ama bu fiyata alınır yani yine de dolar olarak fazla bir para ama olsun.

Alıp şansımızı deneyip iade etme imkanımız var mı?

@BerkayZ87 Hocam ne diyorsunuz alınır mı?
2400 liraya kablosuz kulaklik bile yok neredeyse elle tutulur. Ses kalitesi iyi olmasa bile 2400 liraya alirdim, ki kotu oldugunu sanmiyorum.

Gerekirse iade ederiz 3K da ucuzdu ama bu fiyata alınır yani yine de dolar olarak fazla bir para ama olsun.

Alıp şansımızı deneyip iade etme imkanımız var mı?

@BerkayZ87 hocam ne diyorsunuz alınır mı?

2400 liraya kablosuz kulaklık bile yok neredeyse elle tutulur. Ses kalitesi iyi olmasa bile 2400 liraya alirdim, ki kotu oldugunu sanmiyorum.

Deneyebilirsiniz ne kadar düşük bir fiyat olsa da az bir para değil. Ben tecrübelerimi aktardım şansınızı denerseniz taksit yaptırmayın. İade ettiğinizde taksitle iade edilir parayı da kullanamazsınız.

Deneyebilirsiniz ne kadar düşük bir fiyat olsa da az bir para değil. Ben tecrübelerimi aktardım şansınızı denerseniz taksit yaptırmayın. İade ettiğinizde taksitle iade edilir parayı da kullanamazsınız.
Bu Nays ile satın alma nakit para üzerinden mi oluyor? Nays'ı kredi kartı gibi kullanamıyor muyuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı