Cloud III mü? Bu mu?
Kablolu olanı almanızda fayda var. Kablosuz olanı Amazon'dan aldım 3-4 saat kullandım ve iade ettim. Kendi kendine kapanma sorunu var ne kadar araştırsam da çözümünü bulamadım. Bir de ses seviyesi ne olursa olsun ses parazitleniyor ve bir süre sonra kendi kendine düzeliyor. 1-2 cihazda denedim ve iade ettim. Farklı alternatiflere bakabilirsiniz.
Alıp şansımızı deneyip iade etme imkanımız var mı?Gerekirse iade ederiz 3K da ucuzdu ama bu fiyata alınır yani yine de dolar olarak fazla bir para ama olsun.
2400 liraya kablosuz kulaklik bile yok neredeyse elle tutulur. Ses kalitesi iyi olmasa bile 2400 liraya alirdim, ki kotu oldugunu sanmiyorum.
Gerekirse iade ederiz 3K da ucuzdu ama bu fiyata alınır yani yine de dolar olarak fazla bir para ama olsun.
2400 liraya kablosuz kulaklık bile yok neredeyse elle tutulur. Ses kalitesi iyi olmasa bile 2400 liraya alirdim, ki kotu oldugunu sanmiyorum.
Bu Nays ile satın alma nakit para üzerinden mi oluyor? Nays'ı kredi kartı gibi kullanamıyor muyuz?Deneyebilirsiniz ne kadar düşük bir fiyat olsa da az bir para değil. Ben tecrübelerimi aktardım şansınızı denerseniz taksit yaptırmayın. İade ettiğinizde taksitle iade edilir parayı da kullanamazsınız.
Maalesef kullanmadığım için bilgi veremeyeceğim.Bu Nays ile satın alma nakit para üzerinden mi oluyor? Nays'ı kredi kartı gibi kullanamıyor muyuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.