HyperX Cloud III alınır mı?

Geçen Amazon'da 3E satılmıştı. Çok övüyorsunuz bunu düşerse alıp deneyeceğim vallahi.

Çok övmekten ziyade birçok kulaklığı kullanmadım ve bütçe durumu maalesef ki 🤣, yoksa birçok kulaklığı denerdim nasıl sesi olduğuna dair. Logitech Pro X alacaksanız kablolu alın. Bahsettiğim ayarları da yaparsanız zaten başka kulaklığada ihtiyacınız kalmayacak eğer benim gibi sese bayağı takıntılı değilseniz 😅.ileride Sennheiser IE 200 alacağım, ses kasmada daha iyi oluyor kulak içi FPS oyunlarında bir de bunun yanına anakart aldım ama deneme fırsatım olmadı hafta sonu bilgisayarcıya gönderecek bizimkiler toplandıktan sonra bakacağım yeni aldığım anakartın ses performansına 😁

Çok övmekten ziyade birçok kulaklığı kullanmadım ve bütçe durumu maalesef ki 🤣, yoksa birçok kulaklığı denerdim nasıl sesi olduğuna dair. Logitech Pro X alacaksanız kablolu alın. Bahsettiğim ayarları da yaparsanız zaten başka kulaklığada ihtiyacınız kalmayacak eğer benim gibi sese bayağı takıntılı değilseniz 😅.ileride Sennheiser IE 200 alacağım, ses kasmada daha iyi oluyor kulak içi FPS oyunlarında bir de bunun yanına anakart aldım ama deneme fırsatım olmadı hafta sonu bilgisayarcıya gönderecek bizimkiler toplandıktan sonra bakacağım yeni aldığım anakartın ses performansına 😁
IE 200 çok pahalı ya o kadar para vereceksem miki falan olmalı.

IE 200 çok pahalı ya o kadar para vereceksem miki falan olmalı.

Evet pahalılar ama Sennheiser kalitesinin hakkını verecektir dünyaya kalitesini duyurmuş bir marka, Mic kulaklıkta olmasadaki ayrıyeten alınması çok daha iyi olur. Burada en önemlisi kulaklığın ses kalitesi, Mic uğruna kulaklığın Mic'ini kullanırken kulaklığın ses performansı azalırsa kulaklıktan istediğimizi alamayız ama performansını etkilemezse kulaklığın kendi Mic'ini kullanmamızda sakınca yok.

Şöyle bir karşılaştırma göstereyim. Ben kablosuz Logitech G733 kullanıyorum. Baskı neredeyse yok. Alttaki incelemeye göre Logitech G733, 1.2 lbs 544 gram kuvvet baskı uyguluyormuş, HyperX Cloud 3 ise 0.8 lbs, 362gram kuvvet uguluyormuş. Logitech G733'ten %30 daha az baskı uyguluyor. Ben Logitech G733 ile hiç baskı hissetmiyorsam bunda da baskı görmezsin büyük ihtimal.

Ağırlık olarak hemen hemen aynılar, konfor olarak da 10 üzerinden 8 vermiş site. Kablosuz G733'ten daha konforlu gösteriyor.

Eki Görüntüle 2141797

Ses kaliyesi olarak G733 biraz daha iyi fakat Cloud 3'te ortalama bir ses veriyor görünüyor. Sonuçta bunlar oyuncu kulaklıkları, bir müzik kulaklığı gibi ses kalitesi beklememelisin oyuncu kulaklıklarından.

Eki Görüntüle 2141800

Oyun kousunda Logitech G733'ten bir tık kadar daha iyi bir performans sağlıyor görünüyor Cloud 3.

Eki Görüntüle 2141801

Eğer CS:GO, Valorant gibi oyunlar oynuyorsan da seslerin nereden geldiği anlaşılır olarak verebiliyor görünüyor Cloud 3, Logitech G733 kadar.

Eki Görüntüle 2141802

Logitech G733, kablolu HyperX Cloud 3'ten 2 kat daha pahalı satılıyor ama gördüğün gibi hemen hemen aynılar. Tek farkı Logitech G733'ün kablosuz olması onun dışında çok büyük bir farkı yok.
logitech g733 şarjı bittiğinde kablolu kulanılmıyor galiba dimi

Kulak içi sennheiser ie200 dışında daha uygun bütçeli yine iyi ses kasilabilecek + ortalama mikrofonlu önerebilecegin var mı hiç? Gimlet kullanmissin onunki nasıl? Baktığımda sadece wraithte gördüm 2.9k gibi bi fiyata. Başka bir önerin varsa alabilirim

Kulak içi Sennheiser IE200 dışında daha uygun bütçeli yine iyi ses kasilabilecek + ortalama mikrofonlu önerebilecegin var mı hiç? Gimlet kullanmissin onunki nasıl? Baktığımda sadece Wraith'te gördüm 2.9k gibi bir fiyata. Başka bir önerin varsa alabilirim.

Sennheiser IE200 almayın ses seviyesi tatmin edici değildi. Gimlet çok iyi kulaklık ama zümrüt taşı kısmı kulağı çok ağrıtıyor, Logitech Pro X bayağı iyi tavsiye ederim. Sesler çok temiz berrak rakibin nereden geldiğini rahatlıkla anlıyorsun.

Hocam konuyu tekrar açtığım için kusura bakmayın, çok kararsızım. Valorant ve hikayeli oyunlar oynuyorum ve sık sık müzik dinliyorum. HyperX Cloud 3 ile çok iyi ses kasıldığı söyleniyor ama ses kalitesi konusunda bir o kadar da şikayet var. Kimisi ses boğuk geliyor gelen sesi anlamıyorum diyor kimisi de tiz geliyor diyor. Kimi sayfalarda ise ekolayzer ayarları paylaşılmış ama kimisi düzeldi derken kimisi düzelmedi diyor. Bu kulaklık alınır mı?

Hocam konuyu tekrar açtığım için kusura bakmayın, çok kararsızım. Valorant ve hikayeli oyunlar oynuyorum ve sık sık müzik dinliyorum. HyperX Cloud 3 ile çok iyi ses kasıldığı söyleniyor ama ses kalitesi konusunda bir o kadar da şikayet var. Kimisi ses boğuk geliyor gelen sesi anlamıyorum diyor kimisi de tiz geliyor diyor. Kimi sayfalarda ise ekolayzer ayarları paylaşılmış ama kimisi düzeldi derken kimisi düzelmedi diyor. Bu kulaklık alınır mı?

Başka biriside denemişti tiz karakterli bir kulaklık, ekolayzer ayarlarıyla tiz azaltılabilir ama ekolayzer kullanılınca iyi ses kasamazsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı