HyperX Cloud III alınır mı?

Bütçe
2800
Hyperx Cloud ||| (kablolu olan versiyonu)
Önceden Razer BlackShark V2 kullanıyordum. O kadar sert bir kulaklık ki resmen yanlardan baskı yapıyor.

Benim istediğim özellikler şu şekilde;
FPS oyunlari için uygun, mikrofonu güzel ve mikrofonu çıkarılabilir kulaklık istiyorum.

Kablolu bağlantı olur, dongle olur.
Sizce HyperX Cloud 3 buna uygun mu?

2800 liraya başka bir öneriniz var mı?

Ayrıca bir fotoğraf yükledim. Fotoğrafta göstermek istediğim şey şu;
Kulaklık eşit değil yani kulak ayarlama kısmını eşit yapılmıyor.
Sadece oyun için istiyorsan HyperX Cloud III, genel bi kulaklık istiyorsan (oyun, müzik vs.) Fifine Ampligame H9 (+ olarak mikrofonu daha çok daha iyi)

Benden kaynaklı olduğunu sanmıyorum hocam yeni değil kulaklık hem yaklaşık 8 ay falan oldu bu sürede bu sorunlar oldu. Belki benden kaynaklıda olabilir ama bu kulaklığı kullanmam sizin yerinizde olsam.

Zaman içinde oldu deyince bir sıkıntıya düştüm vallahi. Sizin önerdiğiniz başka bir kulaklık var mı?

Hyper'ın kulaklıkları FPS için birebir direk alıp geçebilirsiniz kablolu düşünüyorsanız Alpha S modeline bakabilirsiniz.

Tam şu anda Cloud 3 Wireless mideamarkta indirimde 4200 TL bakmak istersen diye.

Benim HyperX Cloud 3 de almak istediğim model kablolu olan modeli zaten ayrıca teşekkürler indirim haberi için.

Sadece oyun için istiyorsan HyperX Cloud III, genel bir kulaklık istiyorsan (oyun, müzik vs.) Fifine ampligame H9 (artı olarak mikrofonu daha çok daha iyi)

Rahat bir kulaklık mı peki. Çünkü benim önceki kullandığım Razer BlackShark v2'ye çok benziyor. Kulakl ve kafa kısmı rahat mı?

Zaman içinde oldu deyince bir sıkıntıya düştüm vallahi. Sizin önerdiğiniz başka bir kulaklık var mı?

Benim HyperX Cloud 3 de almak istediğim model kablolu olan modeli zaten ayrıca teşekkürler indirim haberi için.

Rahat bir kulaklık mı peki. Çünkü benim önceki kullandığım Razer BlackShark v2'ye çok benziyor. Kulakl ve kafa kısmı rahat mı?
Razer’a göre çok daha rahatmış bende genel tavsiyeler üzerine sipariş verdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı