HyperX Cloud III alınır mı?

Bütçe
2800

Tamamdır teşekkürler.

Tamamdır hocam geldiği gün hemen deneyimlerimi paylaşacağım şüphen olmasın.

Eyvallah çok sağ ol. Merakla bekliyorum vallahi.

Pedleri deri uzun süre kullanımda terletme yapabilir.

Kafa kısmı rahatsız eder mi?

Ben aldım şahsen pek de memnun değilim, nedenlerini anlatayım hemen. Bence aşırı küçük bir kulaklık çevremdeki çoğu kişiyede sordum ve aşırı küçük bulduklarını kulağın altını tam kavramadığını söylediler, malzeme kalitesi o kadar da iyi değil kulaklığın bağlantı kısmında kırıklar ve çatlaklar var onun dışında sağ taraftaki ses tekerleğide sorunlu en yüksek sese aldığımda sağ kulağımdaki ses azalıyor 1 milim aşağı alıyorum düzeliyor, tekeri çevirirken cızırtı oluyor. Bunun gibi sorunlarla karşılaştım ben.
Steel series arctis nova 3 hakkında bilginiz varmıdır

@konichiwas hocam geleceği güne kadar seni bekliyor olacağım. Şu an benim için çok önemlisin.
Reis kulaklığı bugün teslim aldım. Hiç düşünmeden al mikrofonu muazzam, ses kalitesi muazzam. Bass'ları beni aşırı tatmin etti. Tek sorun yaşadığım yer başta mikrofonu çalıştıramadım daha sonra mikrofonun sesini arttırınca çalışmaya başladı bir an korktum ama sorun olmadı.
Ayrıca Dolby Access progamının müzik modunda ses daha iyi kasılıyor normal oyun moduna göre.

Son düzenleme:
Reis kulaklığı bugün teslim aldım. Hiç düşünmeden al mikrofonu muazzam, ses kalitesi muazzam. Bass'ları beni aşırı tatmin etti. Tek sorun yaşadığım yer başta mikrofonu çalıştıramadım daha sonra mikrofonun sesini arttırınca çalışmaya başladı bir an korktum ama sorun olmadı.
Ayrıca Dolby Access progamının müzik modunda ses daha iyi kasılıyor normal oyun moduna göre.

Oooo hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan. Rahat bir kulaklık mı peki kafanı falan uzun süre kullanımda rahatsız eder mi? Sen nasıl kullanmayı tavsiye edersin yani hangi modda gibi gibi.

Teşekkür ederim kullanımı gayet rahat 2 veya 3. saate gelince hafif terlemeler başlıyor ama rahatsız eder derecede değil. 7.1 modunu oyun için önermem ama şarkı dinleyeceksen açabilirsin. Ben genel olarak müzik modunda kullanmayı düşünüyorum Dolby Access programı üzerinden, sesler daha gür geliyor, veya kendine uygun ekolayzer ayarı da yapılabilir.

Teşekkür ederim kullanımı gayet rahat 2 veya 3. saate gelince hafif terlemeler başlıyor ama rahatsız eder derecede değil. 7.1 modunu oyun için önermem ama şarkı dinleyeceksen açabilirsin. Ben genel olarak müzik modunda kullanmayı düşünüyorum Dolby Access programı üzerinden, sesler daha gür geliyor, veya kendine uygun ekolayzer ayarı da yapılabilir.

Hocam hangi kulaklıktan geçtiniz Cloud 3'e ?

Çok teşekkürler hocam. Tekrardan hayırlı olsun.

Hocam ben hâlâ bir kulaklık alamadım 😁. Aklıma geldin sana sorayım dedim kulaklık ile aran nasıl hala iyi mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı