HyperX Cloud III S vs Steelseries Arctis Nova 5

Bütçe
7000-7500

YunusEmreGLP

Yoctopat
Daha fazla  
Kulaklığım bozulduğu için yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum. Şu an bu iki model arasında kaldım. Kablosuz ve dayanıklı, uzun süre götürecek bir kulaklık istiyorum. Oyun çok fazla oynamıyorum; genelde video/dizi izlemek ve müzik dinlemek için kullanacağım ama oyun konusunda da kötü performans vermemesini istiyorum. Bu iki model arasında hangisi daha mantıklı olur ya da farklı bir model önerisi olan var mı? Deneyimi olanlar paylaşabilir mi?

İkisinin de fiyatı balon şekilde yükselmiş durumda. Bu bütçede çok daha iyi seçenekler var. Kulaklık gurmesi değilim lakin bu paraya ROG Pelta alırım.

Kulaklığım bozulduğu için yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum. Şu an bu iki model arasında kaldım. Kablosuz ve dayanıklı, uzun süre götürecek bir kulaklık istiyorum. Oyun çok fazla oynamıyorum; genelde video/dizi izlemek ve müzik dinlemek için kullanacağım ama oyun konusunda da kötü performans vermemesini istiyorum. Bu iki model arasında hangisi daha mantıklı olur ya da farklı bir model önerisi olan var mı? Deneyimi olanlar paylaşabilir mi?

Kasım indirimlerinde HyperX Cloud 3S almıştım 4500 liraya şu an fiyatı balon arkadaşında dediği gibi oyunlarda iyi ama dizi film olarak kullanmadım hiç. Benim de fikrim ROG pelta olacaktır.

İkisini de kullandım. Yaklaşık 1 yıldır da main olarak nova 5 i kullanıyorum. Doğru Eq ayarlarıyla birlikte müzik ve fps oyunlarında daha iyi geliyor bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı