Hocam şimdi gördüm, seçimimi HyperX Cloud 3 S den yana kullandım. Müzik dinlerken açıkçası basslar inanılmaz eksik geliyor ve açıkçası fark ediliyor. Bu biraz kişiden kişiye göre değişir fakat basslar gerçekten eksik hissettiriyor. Dizi film izlerken ve podcastler açısından seslerin net olduğunu herhangi bir bir dip ses veya bozulma yaşamadım. Mikrofon kalitesi olarak eğer ortalama bir kullanıcı iseniz işinizi görüyor. Ortalama bir performans sağlıyor. Burada mikrofonun gürültü engelleme performansını da yok sayamam. Valorant oynamadım CS:GO düzenli olarak oynuyorum. Rakiplerin sesi net geliyor ve ses kasma açısından oldukça iyi bir performans veriyor. Buradaki tek eksik gerçekten bassın çok az olması ses kasma performansına da etki ediyor. Kulaklık inanılmaz rahat gerek bluetooth gerek Wireless bağlanıyorum. İkisinde de herhangi bir bir sorun yaşamadım. Daha önceki mesajlarda büyük kulağınız var ise olmaz diyen arkadaşlar vardı. Öyle bir durum söz konusu değil gayet rahat oluyor. Kafanız alışıyor. Ek olarak deri pedlerinden dolayı gerçekten gürültüyü büyük oranda kesmesi beni mutlu etti. Pil olarak zaten yorum yapmayacağım aldığımdan beri her gün kullanıyorum uzun kullanımda hem ergonomi hem rahatlık olsun herhangi bir bir problem yaratmadı. Yalnız şunu diyeceğim fiyat olarak 5500 TL gibi bir fiyata aldım bu fiyata ASUS ROG pelta modeli arasında kalmıştım. Eğer bütçeniz çıkarsa ROG modeline bakabilirsiniz. Bu fiyat bandında iyi bir kulaklık olduğunu söyleyebilirim.