HyperX Cloud III S Wireless vs Razer BlackShark V3

Lakayra

Hectopat
Yakın zamanda bir konu açmıştım. Şimdi biraz bütçe yükseltmeye karar verdim. Amazon'da baktığımda bu iki kulaklığın yakın fiyata satıldığını gördüm ve her zamanki gibi kararsız kaldım. Bu fiyat segmentinde daha iyi olur diyeceğiniz bütün modellere açığım. Fiyat olarak daha çok çıkmayacağım. Çok sık kulaklık değiştiren biri olmadığımdan belki biraz daha arttırabilirim. Şimdiden teşekkürler.

6000 segmentinde BlackShark V3 önerebilirim. Vatan Bilgisayar'da V3 diye satılan ürün v3X, oradan alacaksanız yanlış ürün gelecektir. Cloud 3 serisinde kronik cızırtı ve ses açma kısma tekerleği bozuluyor. Sesi fazla tiz gelebilir fakat rekabetçi oyunlar için çok iyidir. BlackShark serisi ilk kullanıldığında Cloud 3'e göre daha bass ağırlıklıdır fakat EQ ayarı yapıldığında Cloud 3'e göre daha iyi olacaktır. EQ ayarı için Synapse'e bakabilirsiniz.

6000 segmentinde BlackShark V3 önerebilirim. Vatan Bilgisayar'da V3 diye satılan ürün v3X, oradan alacaksanız yanlış ürün gelecektir. Cloud 3 serisinde kronik cızırtı ve ses açma kısma tekerleği bozuluyor. Sesi fazla tiz gelebilir fakat rekabetçi oyunlar için çok iyidir. BlackShark serisi ilk kullanıldığında Cloud 3'e göre daha bass ağırlıklıdır fakat EQ ayarı yapıldığında Cloud 3'e göre daha iyi olacaktır. EQ ayarı için Synapse'e bakabilirsiniz.

Hocam s serisinde kronik sorunları çözdüler diye biliyorum, yanlışsam aydınlatırsanız sevinirim.

Hocam şu hataya düşmeyin artık. Cloud 3 değil bu 3"s". Bunda sorunlar da çözüldü ses profili de yenilendi, fazla tizz gelme gibi durum bile yaşanmaz.

Hocam s serisinde kronik sorunları çözdüler diye biliyorum, yanlışsam aydınlatırsanız sevinirim.

Kullanmadığım için bir şey diyemiyorum. HyperX'in tasarımları kafama oturmadığı için en son Cloud 3 modelini kullanıp HyperX'i bırakmıştım. Siz kullanıyorsanız 6 aydan uzun süre sonra bu sorunlar baş gösterebilir. Eğer sorun çıkmazsa dediğiniz gibi çözülmüştür.

Hocam şu hataya düşmeyin artık. Cloud 3 değil bu 3 "s". Bunda sorunlar da çözüldü ses profili de yenilendi, fazla tiz gelme gibi durum bile yaşanmaz.

S olduğunu ben de gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanmadığım için bir şey diyemiyorum. HyperX'in tasarımları kafama oturmadığı için en son Cloud 3 modelini kullanıp HyperX'i bırakmıştım. Siz kullanıyorsanız 6 aydan uzun süre sonra bu sorunlar baş gösterebilir. Eğer sorun çıkmazsa dediğiniz gibi çözülmüştür.

S olduğunu bende gördüm. Gözlerim görüyor, teşekkürler.

Önemli olan yazıyı görmen değil, farklarını görebilmen.

Hayır kullanmıyorum.

Sorunların çözüldüğünün garantisini nereden biliyorsunuz? Ben kendim düz versiyonunu kullandığım için deneyim aktarabiliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı