HyperX Cloud III S Wireless vs Razer BlackShark V3

• Konuyu başlatan Lakayra
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 400
Sorunların çözüldüğünün garantisini nereden biliyorsunuz? Ben kendim düz versiyonunu kullandığım için deneyim aktarabiliyorum.

Hocam deneyim aktarmana bir şey demiyorum. Deneyimi Cloud 3 konusunda aktar veya Cloud 3 diye belirt. 3S konusuna 3 deneyimlerini aktarırsan insanların kafası karışır. Herhangi bir garanti verdiğim de yok, Cloud 3 de feedbackler ile sorun olduğunu öğrendik. 3S'de de feedbackler ile çözüldüğünü öğrendik. Ses profili dediğim şey de zaten bir veri.

Hocam deneyim aktarmana bir şey demiyorum. Deneyimi Cloud 3 konusunda aktar veya Cloud 3 diye belirt. 3S konusuna 3 deneyimlerini aktarırsan insanların kafası karışır. Herhangi bir garanti verdiğim de yok, Cloud 3 de feedbackler ile sorun olduğunu öğrendik. 3S'de de feedbackler ile çözüldüğünü öğrendik. Ses profili dediğim şey de zaten bir veri.

Ekran görüntüsü 2026-02-17 203429.png

Ekran görüntüsü 2026-02-17 203448.png

Tiz ses olmadığını belirttiniz, evet azaltılmış çünkü basslar arttırılmış ve peek yaptığı tiz noktası azaltılmış ama genel olarak hala aynı tiz sese sahip. Hala bangır bangır tiz ses var kulaklıkta.

Ekran görüntüsü 2026-02-17 203559.png

V3'ün profili. Bass ağırlıklı ve tiz dengesi de iyi, tiz bir miktar daha fazla. Stock profile göre güzel ayar. Ayrıca driver olarak HyperX yerlerde sürünüyor, uygulaması berbat.

Mesajımda gördüğünüz üzere Cloud 3 "S" diye belirtmemişim Cloud "3" diye belirtimişim. S olsa s serisi diye belirtirim değil mi? :)

Anladığım kadarıyla 3S modeli daha düzeltilmiş ve Bluetooth gibi özellikler eklenmiş başka model tavsiyeniz yok ise 3 s i alacağım.

Yakın zamanda bir konu açmıştım. Şimdi biraz bütçe yükseltmeye karar verdim. Amazon'da baktığımda bu iki kulaklığın yakın fiyata satıldığını gördüm ve her zamanki gibi kararsız kaldım. Bu fiyat segmentinde daha iyi olur diyeceğiniz bütün modellere açığım. Fiyat olarak daha çok çıkmayacağım. Çok sık kulaklık değiştiren biri olmadığımdan belki biraz daha arttırabilirim. Şimdiden teşekkürler.
V3 öneririm incelemem ve deneyimlerimi burada paylaştım: Cloud III S Wireless yerine kulaklık önerisi

Anladığım kadarıyla 3S modeli daha düzeltilmiş ve Bluetooth gibi özellikler eklenmiş başka model tavsiyeniz yok ise 3 s i alacağım.

Ürün daha yeni. 6-7 aydır kullanan bu konuya denk gelir mi bilemiyorum, daha sorun çıktı diyeni görmedim çünkü çok bilinen bir kulaklık değil Cloud 3'e göre. BlackShark V3'te de Bluetooth özelliği var. Kulaklığı ne amaçla kullanacaksınız, oynayacağınız oyunlar varsa eğer nedir?

Eki Görüntüle 2661954

Eki Görüntüle 2661955

Tiz ses olmadığını belirttiniz, evet azaltılmış çünkü basslar arttırılmış ve peek yaptığı tiz noktası azaltılmış ama genel olarak hala aynı tiz sese sahip. Hala bangır bangır tiz ses var kulaklıkta.

Eki Görüntüle 2661958

V3'ün profili. Bass ağırlıklı ve tiz dengesi de iyi, tiz bir miktar daha fazla. Stock profile göre güzel ayar. Ayrıca driver olarak HyperX yerlerde sürünüyor, uygulaması berbat.

Mesajımda gördüğünüz üzere Cloud 3 "s" diye belirtmemişim Cloud "3" diye belirtimişim. S olsa s serisi diye belirtirim değil mi? :)

Tizler daha düz ve dengeli. Ekstra olarak mid ve bass da yükseldiği için denge yakalanabilyor zaten. Bu profil ile tiz gelmez sesi. Tiz gelmemesi için illa tizi kısman gerekmiyor, bassı yükselttiğinde de o tiz ses gidiyor zaten. Olay da bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tizler daha düz ve dengeli. Ekstra olarak mid ve bass da yükseldiği için denge yakalanabilyor zaten. Bu profil ile tiz gelmez sesi. Tiz gelmemesi için illa tizi kısman gerekmiyor, bassı yükselttiğinde de o tiz ses gidiyor zaten. Olay da bu.

Ses profili olarak BlackShark daha iyi, arkadaşın kafası büyükse Cloud olmayacaktır çünkü dar bir kulaklık ve deri pedlere sahip. V3'ün pedleri dışı deri içi kumaş tipte. HyperX'in uygulaması zaten dediğim gibi berbat ve çok kötü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses profili olarak BlackShark daha iyi, arkadaşın kafası büyükse Cloud olmayacaktır çünkü dar bir kulaklık ve deri pedlere sahip. V3'ün pedleri dışı deri içi kumaş tipte. HyperX'in uygulaması zaten dediğim gibi berbat ve çok kötü.

Uğraşıyor ve ilgileniyorsanız bass yükselince tizin de dengelendiğini biliyorsunuzdur. Boşuna hala tiz gelir demenize gerek yok yani. Ve V3 hakkında herhangi bir yorum yapmadım, çünkü kulaklığı incelemedim. Şahsen üzerinden bir süre geçmediği sürece pek öneremem. Menteşe olayı yerine oturana kadar en azından.

Uğraşıyor ve ilgileniyorsanız bass yükselince tizin de dengelendiğini biliyorsunuzdur. Boşuna hala tiz gelir demenize gerek yok yani. Ve V3 hakkında herhangi bir yorum yapmadım, çünkü kulaklığı incelemedim. Şahsen üzerinden bir süre geçmediği sürece pek öneremem. Menteşe olayı yerine oturana kadar en azından.

V2 HyperSpeed ile menteşe sorunu çözüldü, bunu da belirtmeliyim. Her kulaklık stock profile göre incelenir, bunu da biliyorsunuzdur.

Ürün daha yeni. 6-7 aydır kullanan bu konuya denk gelir mi bilemiyorum, daha sorun çıktı diyeni görmedim çünkü çok bilinen bir kulaklık değil Cloud 3'e göre. BlackShark v3'te de Bluetooth özelliği var. Kulaklığı ne amaçla kullanacaksınız, oynayacağınız oyunlar varsa eğer nedir?

Açıkçası hem oyun hem dizi film izlemede kullanacağım. Ses kasma olarak iki kulaklığında tatmin edeceğini düşündüğümden değinmedim. Alacağım kulaklığın basslar ve genel ses profilinde iyi olmasını istiyorum. BlackShark v3'e şimdi bakıyorum. Kafam büyük olduğu için dediğiniz gibi daha iyi olabilir. Zaten yıllardır Rampage kullanıyorum. Eminim farkı anlayabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı