Elektronik HyperX Cloud III Wireless 4079 TL

Deri pedler yazın terleme yapar ama yalıtımı iyi sağlar. Ben farklı bir deri pedli kulaklık kullanmıştım ve yazın İzmir'de kulaklık takmak işkence oluyordu.

Alıp seneye kadar kullanırım yaz gelmeden değişirim o zaman. İyi bir kumaş ped alırım sonrasında. FPS oyunları için çok aşırı övülmese farklı bir ürün tercih edebilirdim ama gerçekten bayağı övülüyor.

Ses kalitesi pek iyi bir ürün değil. Basslar hiç derinlik etkisi yaratmıyor, davula vurur gibi tak tak diye bass vuruyor, tizler desen boğuk, ses seviyesi tatmin edici değil. Bunları bilerek alın.

Samsung'un kablolu Type-C AKG kulaklıkları bile bundan kat ve kat iyi çalıyor.

Son düzenleme:
Alıp seneye kadar kullanırım yaz gelmeden değişirim o zaman. İyi bir kumaş ped alırım sonrasında. FPS oyunları için çok aşırı övülmese farklı bir ürün tercih edebilirdim ama gerçekten bayağı övülüyor.

Uygun kumaş ped bulmak pek kolay değil. Bende kablolu bir suni deri pedli kulaklık kullanyordum 1 kere ped yenilemesi yaptım ve şu an kablosuz kumaş pedli bir ürün arıyorum. Der pedli kulaklıklardan uzak durmanızı tavsiye ederim.

Ses kalitesi pek iyi bir ürün değil. Basslar hiç derinlik etkisi yaratmıyor, davula vurur gibi tak tak diye bass vuruyor, tizler desen boğuk, ses seviyesi tatmin edici değil. Bunları bilerek alın.

Eq ayarı çekmeyi bilmeyenler konuşmamalı Dolby Atmos'la ayar çekince mükemmel bir kulaklık ve ayrıca oyuncu kulkalığı.

@pcci reis ne anlatıyorsun? 5 senedir bu tarz EQ işleriyle, ses kalitesi ile uğraşıyorum bilip bilmeden atıp tutuyorsun burada. He, gerçekten de bilmiyorsun bu arada. DTS:X olan kulaklığa Dolby Atmos ile ayar çekeceksin 🤣🤣 Bu nasıl bir kafa yapısıdır anlamadım.

@Cemal59

@pcci reis ne anlatıyorsun? 5 senedir bu tarz EQ işleriyle, ses kalitesi ile uğraşıyorum bilip bilmeden atıp tutuyorsun burada. He, gerçekten de bilmiyorsun bu arada. DTS:X olan kulaklığa Dolby Atmos ile ayar çekeceksin 🤣🤣 Bu nasıl bir kafa yapısıdır anlamadım.

@Cemal59
Ne fark ediyor ki hocam dts x ile dolby? Bazıları da dts unbound indirip onla yapıyor en iyi eq ayarı bu deniyordu redditte.

@Cemal59
O DTS:X istediğin gibi kapatılıp açılabiliyor ve Dolby Atmos daha iyi performans veriyor. Iem de kullandım tabii ki iem performansı beklenmez ama Cloud 3'de dedikleriniz yok.

Barracuda iyi mi bundan?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı