Elektronik HyperX Cloud III Wireless 4634 TL

Hocam ürünün ses performansı nasıl ve rahat mı en önemlisi? Oyunlar için mi kullanıyorsunuz, terletme yapıyor mu?

Yazın terletme yapıyor deri çünkü oyun konusunda çok memnunum mikrofon konusunda da aşırı memnunum :D. Sadece yazılımı çok sade bu paraya Logitech gibi bir yazılım bekllerdim fakat default ayarlarda kullanıyorum rahatsız etmedi. Tek sorun şarj ederken kullanamıyorsunuz ama şarj ettikten sonra da 120 saat şakasız götürüyor

5400 TL normal fiyatı. En azından ben hem o fiyata aldım hem de araştırdığım tüm yerlerede öyleydi. Bu fiyat bandında alnır.

Yazın terletme yapıyor deri çünkü oyun konusunda çok memnunum mikrofon konusunda da aşırı memnunum :D. Sadece yazılımı çok sade bu paraya Logitech gibi bir yazılım bekllerdim fakat default ayarlarda kullanıyorum rahatsız etmedi. Tek sorun şarj ederken kullanamıyorsunuz ama şarj ettikten sonra da 120 saat şakasız götürüyor.

Oyunlarda iyi o zaman ses kasma açısından. Rahat mı peki, ben 3600 TL kablolu modelini gördüm. Onu düşünüyorum, daha iyi sesi sanırım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı