Hyperx Cloud Orbit S nasıldır?

Dostum bende alacağım ve aldığım ürünleri araştırıp alıyorum. Bu araştırmayı bir tek sen yapmıyorsun ki!

Reddit de bu hava sesi ile ilgili birçok konu var ve Hyperx bu sorunun var olduğunu ve bunun büyük sürücü ve yazılımından kaynaklı olduğunu sesi arttırdığımız taktirde bunu duymayacağımızı yazmış. Bak dikkatini çekiyorum sorunun var olduğunu kabul etmiş. Sen çıkmışsın "bende yok diyorsun." Ben nasıl denediğim 11 ürünün tamamında olan bu hava olayının bana denk gelme ihtimali kabul ediyorsam, sende kulağının bu sesi duymama ihtimalini de kabul etmelisin.

Ki Hyperx EU'ya mail atarsan yada ararsan bu sorunun var olduğunu sana söyleyecekler fakat bunun bir sorun olarak görmediklerini sesi arttırdığın taktirde bu hava sesini duymayacağını söyleyecekler.
Cihazı üreten insanlar bu sorunu kabul etmişken senin bunu kabul etmemeni anlamıyorum.
Tamam dostum bendede aynı ürün var fakat olumlu tarafını nasıl söylüyorsak olumsuzluklarını da söyleyebiliriz.
Olumsuz taraflarını söylesen bile kulaklığını yine satarsın merak etme.

Elimde ki kulaklık çok iyi. Turnuva paketi. Ses kartı sadece 2700 TL. O zaman almama gerek yok. Turtle beach kullanmaya devam. Teşekkür ederim önerilerin için.

Bence bana giydirmeye çalışmayın da buradaki bilgilerimizi deneyimlerimizi paylaşmaya devam edelim. Bunun üzerinde emek harcayan biri olarak söylüyorum bunu. Giydirmedim yanlış anladın ya da öyle niyetim yok felan diye konuyu germeyin. Güzel şekilde kapansın burada. Bende bu konu için çok detaya girmiyorum özellikle. Yani şöyle söyledin böyle dedin gibi. Gerek yok bence diye düşünüyorum.

Dostum hyperx cloud orbit s satın aldım bir hafta oldu yalnız ciddi şekilde anlattığın konulardan yana sıkıntı yaşıyorum . Bütün sesler çok güzel çok net ve iyi duyuyorum ama ayak sesleri konusunda ciddi sıkıntılarım var neredeyse duyamıyorum yazdığın herşeyide denedim . Denemelerimi cs:go , zula , rust gibi oyunlarda denedim özellikle rust beni ilgilendiren kısmı ama ciddi anlamda sorun yaşıyorum iletişime geçip yardımcı olabilirsen sevinirim . Dediğim gibi tüm ayarlarını yaptım dts sound x e kadar indirdim onunla kullanıyorum ses biraz yükseldi ancak ayak seslerinde hala sıkıntı yaşıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…