HyperX Cloud Stinger 298TL

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar oyuncu kulaklığı arayanlar için Amazon'da HyperX Cloud Stinger gördüm ve 298TL üstelik ücretsiz kargo ve KDV dahil kaçırmayın derim. Ülkemizde 400TL′ye satılıyor, Gamepower vb kalitesiz kulaklık alacağınıza bu kulaklığı bu fiyata almanız çok daha iyi olur. Bu bilgiyi vermek istedim bu bütçede kulaklık arayanlar için :)
ürün linki: HyperX Cloud Stinger Core For PC Gaming Kulaklık HX-HSCSC2-BK/WW: Amazon.com.tr.

Son düzenleme:
Arkadaşlar oyuncu kulaklığı arayanlar için Amazon'da HyperX Cloud Stinger gördüm ve 298TL üstelik ücretsiz kargo ve KDV dahil kaçırmayın derim. Ülkemizde 400TL′ye satılıyor, Gamepower vb kalitesiz kulaklık alacağınıza bu kulaklığı bu fiyata almanız çok daha iyi olur. Bu bilgiyi vermek istedim bu bütçede kulaklık arayanlar için :)
ürün linki: HyperX Cloud Stinger Core For PC Gaming Kulaklık HX-HSCSC2-BK/WW: Amazon.com.tr.

Bu kulaklığın ses yalıtımı nasıl sence taktığım zaman dış sesleri ne ölçüde engelliyor gürültülü bir ortamda yaşıyorum da benim için çok önemli bu kullanıyorsan deneyimlerini merak ettim.

Bu kulaklığın ses yalıtımı nasıl sence taktığım zaman dış sesleri ne ölçüde engelliyor gürültülü bir ortamda yaşıyorum da benim için çok önemli bu kullanıyorsan deneyimlerini merak ettim.
+ olarak rahatlık ne durumda? Kullanıcısı olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Dışa ses vermeme ve ses yalıtımı iyi bir kulaklık.
aae8af88-0dca-49c8-8e1d-3f823cf52b70.__CR0,0,1000,1000_PT0_SX220_V1___.jpg

Gürültü önleyici mikrofon
Gürültü önleyici esnek mikrofonu, takım arkadaşlarınızla anlaşılır netlikte iletişim kurmanızı sağlar ve yukarı döndürülerek kolayca sessize alınabilir. Belirli Stinger Core modellerinde, basit bir yukarı kaldırma hareketiyle mikrofonu sessize alan döndür-sessize al özelliği de bulunur.
Açıklamada böyle yazıyor mikrofon içinde.
+ olarak rahatlık ne durumda? Kullanıcısı olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Şahsen kullanmadım fakat biliyorum. Hafif ve rahat bir kulaklık.

Son düzenleme:
Dışa ses vermeme konusunda başarılı bir kulaklık.
Eki Görüntüle 654968
gürültü önleyici mikrofon
Gürültü önleyici esnek mikrofonu, takım arkadaşlarınızla anlaşılır netlikte iletişim kurmanızı sağlar ve yukarı döndürülerek kolayca sessize alınabilir. Belirli Stinger Core modellerinde, basit bir yukarı kaldırma hareketiyle mikrofonu sessize alan döndür-sessize al özelliği de bulunur.
Açıklamada böyle yazıyor mikrofon içinde.

Şahsen kullanmadım fakat biliyorum. Hafif ve rahat bir kulaklık.

Mikrofonu kast etmemiştim dostum kulaklık padlerinin yalıtımın diyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı