HyperX Cloud Stinger Core 374 TL + 50TL hediye çeki

DTB

Kilopat
Katılım
23 Aralık 2019
Mesajlar
6.554
Makaleler
15
Çözümler
32
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Pentium 4 512Mb ram
Cinsiyet
Erkek
Son düzenleme:

Bu kulaklık hakkında bir şey bilmiyorum alttaki kampayaya katılmayı unutmayın.
Kulaklık fena değil orta derece rahatlık,orta derece ses seviyesi ama bu fiyata alınır.
 
Anladım hocam.Bunu alıp G203 alınabilir çek ile.Teşekküler bilgilendirme için.
Rica ederim, g203 lightsync alacaksanız önermem viper mini ve ya katar pro xt alabilirsiniz, daha iyi. g203 kullanan bir arkadaşım hızlı çevirdiğinde takılma yaptığını söyledi, prodigy modellerinde böyle bir sorun yok(bende prodigy var). Tabi lightsync kullanmadığımdan tam emin değilim.
 
g203 lightsync alacaksanız önermem viper mini ve ya katar pro xt alabilirsiniz daha iyi. g203 kullanan bir arkadaşım hızlı çevirdiğinde takılma yaptığını söyledi, prodigy modellerinde böyle bir sorun yok(bende prodigy var). Tabi lightsync kullanmadığımdan tam emin değilim.
Hocam arkadaş dün o modeli aldı.Çok hoşuna gitmiş.Çoğunlukla rekabetçi oyun oynayan biri.Umarım böyle bir sorunla karşılaşmaz.Sizce iade etsin mi?
 
Hocam arkadaş dün o modeli aldı.Çok hoşuna gitmiş.Çoğunlukla rekabetçi oyun oynayan biri.Umarım böyle bir sorunla karşılaşmaz.Sizce iade etsin mi?
Lightsync modellerinde kullanılan sensör ile prodigyde kullanılan sensör farklı, takılma yapıyorsa iade etsin derim. Hassasiyeti iyice düşürüp bir hızlı hareketler yapsın. Birisi konu açmış bu konu hakkında.
 

Bu kulağı bilmiyorum alttaki kampayaya katılmayı unutmayın.
Hocam bu kulaklık alınır mı? 7.1'i sanal ve iyi değil diye yorumlar okudum o yüzden soruyorum.
 

Geri
Yukarı