İnceleme HyperX Cloud Stinger Core incelemesi

Bence kulaklıkta birinci öncelik: Rahatlıktır.
Drop Plus daha iyi olabilir, ama bu daha rahat.

Hocam Ngeunity'e bağlanıyor mu 2 aydır kullanıyorum şimdi fark ettim yazılımı olduğunu ama görmüyor kulaklığı desteklemiyor mu yoksa bende mi sıkıntı var acaba?

hocam ben de almayı dusunuyorum hangı sıteden aldınız for pc olanını mı? aldınız bıde dıscordunuz varsa mıkrofon sesını duya bılır mıyım teskurler.

Hocam ben de almayı dusunuyorum hangı sıteden aldınız for PC olanını mı? Aldınız bir de Discord'unuz varsa mıkrofon sesını duya bılır mıyım teskurler.

For PC olanı Amazon.com.tr üzerinden aldım, Discord gelme imkanım yok maalesef ancak bu videoda 3. dakika 22. saniyeye gelirseniz mikrofon testi var. P harfi videodaki gibi patlamıyor normalde, neden öyle olmuş anlamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

teskur ederım kanka
kanka bıde son bı sorum var cıdden kalıtelı bır mıkrofon demı dıp ses felan yok cıızrtı yok güzel geliyor sesın
discordda arkadasına ses yankı yapmıyor felan

Son düzenleme:
Teşekkür ederım kanka
kanka bir de son bir sorum var cıdden kalıtelı bır mıkrofon değil mi dıp ses falan yok cıızrtı yok güzel geliyor sesın.
Discord'da arkadasına ses yankı yapmıyor falan.

Ben de kullanıyorum yok mikrofonu gayet iyi kaliteli yankı patlama vs. yok ama kulakların büyükse pad kısımları bir tık küçük gelebilir.

HyperX Cloud Stinger Core oyuncu kulaklık PC hx-hscsc-bk
HyperX Cloud Stinger Core Gaming kulaklık PC HX-HSCSC2-BK/WW
Bu ikisinin farkı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…