HyperX Cloud Stinger Core mikrofon kullanılamıyor

JonasKahnwald

Hectopat
Katılım
17 Haziran 2020
Mesajlar
62
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda kulaklıktan ses aldığımda mikrofonu kullanamıyorum ya da mikrofonu kullandığımda ses alamıyorum. Dönüştürücü mü almam gerekiyor? Ona göre iade edeceğim ürünü.
 

Dosya Ekleri

  • kingston-hyperx-cloud-stinger-siyah-gaming-kulaklik-0.jpg
    kingston-hyperx-cloud-stinger-siyah-gaming-kulaklik-0.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
Tek jak girişli kulaklığı iki jak girişli bilgisayarın farklı jaklarına mı takıyorsunuz? Öyleyse tek jakı iki jaka (veya ses kartı ile USB'ye) dönüştüren bir dönüştürücü almanız gerekmekte.
valla hocam hepsini denedim yani ön kulaklık-mikrofon ayrı girişler ve arka 3 farklı renkteki(pembe-yeşil ve mavi) yerlere denedim olmuyor. Ben de tam emin olmadığım için sormak istedim. O zaman benim mecbur dönüştürücü almam gerek değil mi ? bir önceki Gamepower Medusa kulaklığıda tek usb girişliydi onda da tek yön çalışıyordu oyunda yani ön-arka usb farklı girişlere takmama rağmen ya ses ya da mikrofon tek çalışıyordu ve dip seste vardı o yüzden iade etmek durumunda kaldım
 
O zaman benim mecbur dönüştürücü almam gerek, değil mi?
Evet. Tek jak girişinden hem ses hem de mikrofon kullanılıyor HyperX Cloud Stinger Core'da. Mikrofon ve ses için ayrı jak girişleri olsaydı veya sadece USB olsaydı dönüştürüce gerek kalmadan kullanabilirdiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı