HyperX Cloud Stinger İncelemesi

Hala bir sıkıntısı varmı konuyu hortlattım ama g230 yada bunu almayı düşünüyorum

@Mert_53 usta bence yeni bir konu açıp, bütçeni belirt. Kulaklıkta olmasını istediğin özellikleri belirt. En iyi sonuca ulaşacaksındır.

HyperX kesinlikle bambaşka bir marka. Tasarım olsun, kalite olsun benim çok hoşuma gidiyor. Kesinlikle tavsiye ederim, yine de bakın.

@Barış Tolon
Ben de stinger almayı düşünüyordum ancak biraz daha ekleyip core almak daha mantıklı geldi bana da. Yalnız şeyi soracağım hocam, mikrofon kalitesi nasıl, temiz ses veriyor mu?
İncelemem de mikrofon kısmında bahsetmiştim detaylıca. Oradan okursan daha iyi olur. :)

Stinger'in daha iyi olduğunu düşünüyorum. Aslında tercih meselesi biraz da, sonuçta tasarımsal farklar var. Diğer özellikler hemen hemen aynı.
Ben de kendi isteklerim doğrultusunda Core modelini tercih etmiştim. Bu ikisi arasında gidip geliyordum zaten. Yaptığın incelemeyi isteyenlerden de biri bendim zaten. :)

Bu kulaklıkla PUBG, CS:GO gibi oyunlarda yön hissiyatı rahat oluşuyor mu? PUBG'de silah sesi duyunca direkt hangi yönden geldiği anlaşılabilir mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı