HyperX Cloud Stinger mikrofon düşük ses problemi

mete_

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, bende HyperX'in Cloud Stinger model kulaklığı var. Mikrofonu ile alakalı sıkıntı yaşıyorum. Mikrofonundan cızırtı geliyor ve sesim karşı tarafa az gidiyor beni rahat duyabilmesi için cihazın sesini 100'de 100 yapması gerekiyor ama o halde bile bazen duyamıyor. Bu sorun sadece bilgisayarda kullandığımda oluşuyor PS4'de ve telefonda kullandığımda böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bu sorunu en uygun veya en ucuz şekilde nasıl çözebilirim?

NOT: Ses kartının sürücüsünü güncellemeyi denedim herhangi bir sonuca varamadım. Ayrıca bilgisayar (Dizüstü) 8 yılı aşkın süredir benimle birlikte.
Bir cevap gelmedi ama 1 saat kadar araştırmanın sonunda yanlış sürücüyü güncellediğimi gördüm 😅 sorun çözüldü benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa diye buraya da link bırakayım. Buradaki bağlantıyı kullanarak sürücüyü indirin. İndirme işlemi bittikten sonra bilgisayarınızda kurulu olan sürücüyü silin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Yeniden başlatma sonrası "indirilenler" dosyasından indirmiş olduğunuz Setup'ı çalıştırın. Kurma işlemi bittikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve artık sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı