mete_
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhabalar, bende HyperX'in Cloud Stinger model kulaklığı var. Mikrofonu ile alakalı sıkıntı yaşıyorum. Mikrofonundan cızırtı geliyor ve sesim karşı tarafa az gidiyor beni rahat duyabilmesi için cihazın sesini 100'de 100 yapması gerekiyor ama o halde bile bazen duyamıyor. Bu sorun sadece bilgisayarda kullandığımda oluşuyor PS4'de ve telefonda kullandığımda böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bu sorunu en uygun veya en ucuz şekilde nasıl çözebilirim?
NOT: Ses kartının sürücüsünü güncellemeyi denedim herhangi bir sonuca varamadım. Ayrıca bilgisayar (Dizüstü) 8 yılı aşkın süredir benimle birlikte.
Bir cevap gelmedi ama 1 saat kadar araştırmanın sonunda yanlış sürücüyü güncellediğimi gördüm
sorun çözüldü benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa diye buraya da link bırakayım. Buradaki bağlantıyı kullanarak sürücüyü indirin. İndirme işlemi bittikten sonra bilgisayarınızda kurulu olan sürücüyü silin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Yeniden başlatma sonrası "indirilenler" dosyasından indirmiş olduğunuz Setup'ı çalıştırın. Kurma işlemi bittikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve artık sorun çözüldü.
NOT: Ses kartının sürücüsünü güncellemeyi denedim herhangi bir sonuca varamadım. Ayrıca bilgisayar (Dizüstü) 8 yılı aşkın süredir benimle birlikte.
Bir cevap gelmedi ama 1 saat kadar araştırmanın sonunda yanlış sürücüyü güncellediğimi gördüm

Son düzenleme: