HyperX Cloud2 Wireless vs Logitech G435 vs Razer BlackShark v2X vs HyperX Cloud3 kablolu

Bütçe
3000

Tognatale

Centipat
Daha fazla  
HyperX Cloud2 Wireless, Logitech G435, Razer BlackShark v2X, HyperX Cloud3 kablolu. Bu kulaklıklardan birini almak istiyorum, kablosuz almaya daha yakınım çünkü kablo çok rahatsız ediyor fakat oyun performansı düşüyor, gelen dongle hemen bozuluyor, Bluetooth'la bağlanınca gecikme oluyor gibi söylemler yüzünden kablolu mu alsam diye de düşünmüyor değilim. Yazdıklarım arasından siz hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
HyperX Cloud2 Wireless, Logitech G435, Razer BlackShark v2X, HyperX Cloud3 kablolu. Bu kulaklıklardan birini almak istiyorum, kablosuz almaya daha yakınım çünkü kablo çok rahatsız ediyor fakat oyun performansı düşüyor, gelen dongle hemen bozuluyor, Bluetooth'la bağlanınca gecikme oluyor gibi söylemler yüzünden kablolu mu alsam diye de düşünmüyor değilim. Yazdıklarım arasından siz hangisini önerirsiniz?
Kablolu kullanmak daha garantidir tabiki ama kablosuzda gecikmesiz ses veren kulaklıklar var . Logitech G435 Mikrofonu kötü ama diğer özellikleri iyi diyebiliyorum , Razer Blackshark da 7.1 sorunu ile karşılaşan cok kişi var diye biliyorum. Hyperx Cloud 3 yazdıkların arasında alınacak tek ürün olabilir.
benim sana önereceğim üründe Machenike GX30 Pro Tri-Mode Siyah Gaming Kulaklık | GANK olacaktır kablolu olanını daha önce kullandım onu verip yerine Gx60 kablosuz olan ürününü aldım ikisindende memnundum sorunsuz yani inceleyebilirsin ürünü.

Dongle ın bozulduğu falan yok hocam kolay kolay bozulmaz o. Cloud 2 wireless al. Kablosuzun konforundan feragat etmeye değecek kadar bir kablolu kulaklık değil cloud 3.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı