HyperX CloudIII Wireless vs Logitech G PRO X 2 Lightspeed Wireless vs Razer BlackShark V2 Pro (2023)

Birisi 5400, birisi 7000, birisi de 10000TL. Arada çok fiyat farkı var. Cloud 3 her anlamda diğer ikisinden geride bir cihaz. Mikrofon benzerler ama ses ve malzeme kalitesi olarak G PRO X 2 çok daha iyi. V2 Pro'nun sahne genişliği ve ses çözünürlüğü fiyatına göre kötü. Ben olsam G PRO X 2 alırdım.

Bende G PRO X 2 alacağım muhtemelen ama dediğim gibi mikrofonu biraz üzdü ama yapacak bir şey yok gibi gözüküyor

Bende G PRO X 2 alacağım muhtemelen ama dediğim gibi mikrofonu biraz üzdü ama yapacak bir şey yok gibi gözüküyor.

Mikrofon da sizin değil karşının problemi.
Siz ürünü keyfini çıkartın.
Arctis Pro Wireless'ı değerlendirmemenizin bir sebebi var mı? O da özellikle ses kalitesi noktasında çok sağlam.

Bende G PRO X 2 alacağım muhtemelen ama dediğim gibi mikrofonu biraz üzdü ama yapacak bir şey yok gibi gözüküyor
Şunu soyliyim ucuz bir mik bile bs v2 pro 2023'ün mikinden daha iyi, geçen fifineler 500 tl civarı olmuştu. Ayrıca forumda çok soylenen bir hata var herkes en iyi mik bs v2 pro 2023'te sanıyor fakat en iyi mik şuan piyasada Logitech ASTRO A50X'tedir, 150 dolar fiyat farkı var fakat soylemekte fayda var.

Şunu soyliyim ucuz bir mik bile bs v2 pro 2023'ün mikinden daha iyi, geçen fifineler 500 tl civarı olmuştu. Ayrıca forumda çok soylenen bir hata var herkes en iyi mik bs v2 pro 2023'te sanıyor fakat en iyi mik şuan piyasada Logitech ASTRO A50X'tedir, 150 dolar fiyat farkı var fakat soylemekte fayda var.
Sahte Blackshark kullanmadığın sürece mikrofonuna laf etmen imkansız. Kendi bütçesindeki en iyi mic onda.

Sahte Blackshark kullanmadığın sürece mikrofonuna laf etmen imkansız. Kendi bütçesindeki en iyi mic onda.
Ağzımdan miki kötü diye birşey çıkmadı şuan piyasada 2000 Tlye ondan çok daha iyi harici mikler var, mik kalitesine aşırı önem veren adam harici mik alır zaten, sadece piyasadaki en iyisi değil dedim kendi kullanmadığınız ürünü tavsiye ediyorsunuz sorsak sizde neden tavsiye etttiğinizi bilmiyorsunuzdur açıkcası, kulaklığın mik dişinda 1 artısı yok.

Cloud 3 Wireless kullanmadım fakat sevdiysen kulağından şüphe duyarım, ımaging'i kötü boğuk ve birbirine girmiş bassları yüzünden, EQ ile az da olsa düzeltebiliyorsun fakat hala kötü, hangi konuda gordunuz bilmiyorum fakat ben açıkçası hiçbir konuda BlackShark V2 pro>g Pro X2/ Cloud 3 Wireless diyen görmedim. G PRO X2'den iyi olma imkanı yok, BlackShark V2 Pro 2020 ile aralında hemen hemen ses kalitesi farkı yok. Şu an kullandığınız kulaklık H2002D, bs v2X gibi bir giriş seviyesi bir kulaklıksa illaki beğenmeniz normal V2 Pro 2023'ü.

Hocam kullanmıyorsunuz bir de gidip imaginingi kötü diyorsunuz en yüksek imagininde sahip kulaklık saydıklarınız arasında bas kötü demişsinizde hiçbir boğukluğu yok G PRO X2'den daha iyi Cloud 3 Wireless. Asıl boğukluk G PRO X2 de var.

Hocam kullanmıyorsunuz bir de gidip imaginingi kötü diyorsunuz en yüksek imagininde sahip kulaklık saydıklarınız arasında bas kötü demişsinizde hiçbir boğukluğu yok G PRO X2'den daha iyi Cloud 3 Wireless. Asıl boğukluk G PRO X2 de var.
Siz harbiden Türkçe okumayı öğrenin ben onu Blackshark V2 pro 2023'e dedim Cloud 3' e demedim.

Hocam Cloud 3 Wireless kullanmadım ama beğendiyseniz kulağınızdan şüphe duyarım deyip virgül koymuşsunuz ben nereden bileyim razera dediğinizi.
Arkadaş Blackshark V2 pro 2023'u beğendim demiş , adamla yazistiklarimizi tam okusan anlarsın, daha tartışmayı yarıdan kesip içine girersen normal, siz benle çok uğraşıyorsunuz, pc38x denedim 3-4 ay önce şimdi 2-3 hafta önce satın aldım vergi mavzusundan once bu G pro x2'dir , Blackshark'tir falan hepsinden daha iyi, bence oyuncu markası alıp pişman olmak yerine düzgün audiophile kulaklık alın ,belki birgün fikriniz değişir.

Arkadaş BlackShark V2 Pro 2023'u beğendim demiş, adamla yazistiklarimizi tam okusan anlarsın, daha tartışmayı yarıdan kesip içine girersen normal, siz benimle çok uğraşıyorsunuz, PC38X denedim 3-4 ay önce şimdi 2-3 hafta önce satın aldım vergi mavzusundan once bu G PRO X2'dir, BlackShark'tir falan hepsinden daha iyi, bence oyuncu markası alıp pişman olmak yerine düzgün audiophile kulaklık alın, belki bir gün fikriniz değişir.

Hocam size karşı garezim yok ben G PRO X2'yi boğuk sesi yüzünden beğenmedim mikrofonu da kötü daha iyi ayak sesi kastırabilir ama benim daha çok hoşuma gitti şu an C3'e geçtim eski kulaklık Razer'dan daha iyi mesela bu da benim hoşuma gitti çoğu kişi basları sönük demiş ama çok daha iyi hissettirdi tekniksel olarak değil hissiyat olarak yorum yapıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı