HyperX Fury vs Corsair Vengeance RAM

erennkanatt

Centipat
Selamlar, hangisinin soğutması daha iyidir? Kingston ömür boyu garantili diye biliyorum ama Mediamark'ta 2 yıl garanti yazıyor soğutma için sordum yoksa 2'side aynı bence. Ama galiba Kingston daha iyi 3200 MHz çünkü. Soğutması daha iyiyse de hemen alacağım fiyatlar da aynı.

Linkler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son 4-5 sistemimde kullandığım RAM modeli Kingston Hyper X idi. Şimdiki sistemimde Corsair Vengeance kullanıyorum ve Hyper X'in daha iyi bir heatsink'i var diyebilirim. Gerçekten kaliteli yapıyor RAM'leri. Corsair alınabilir ama 3000-3200 farkı olduğu için Hyper X daha mantıklı.

Son 4-5 sistemimdeki RAM markalarımın hepsi Kingston Hyper X idi. Şimdiki sistemimde Corsair Vengeance kullanıyorum ve Hyper X'in daha iyi bir heatsink'i var diyebilirim. Gerçekten kaliteli yapıyor RAM'leri. Corsair alınabilir ama 3000-3200 farkı olduğu için Hyper X daha mantıklı.
Hocam profil fotoğrafı bi filmden mi alıntı merak ettim 😀 görüşleriniz için teşekkürler bu arada.

İkisi de gayet iyi Ramlar üretiyor. Fiyat / Frekans farkına göre değerlendirip makul olanı alabilirsiniz. Binaenaleyh iki marka da üzmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı