Hyperx Haste Wireless sensör düzgün çalışmıyor

Aşırı derecede pahalı geliyor. Kablosuz deneyimi buraya kadarmış :). Kablolu haste geçeceğim onda böyle bir problem yok sanırım.

Ben olsam HyperX'den uzak dururdum. Acele etmeyip Zowie kablolu modellerini veya G PRO X indirimi bekleyebilirsin. Ya da Rival 3 Wireless deneyebilirsin onda böyle bir sorundan bahsedilmiyor ama onun sensör kalitesi FPS oyunları için yeteri kadar keskin değil. Yani kişisel tavsiyem HyperX haste kablolu yerine daha iyi alternatifler bulabilirsin. Şu anda kullanabileceğin bir mouse yoksa bir şey diyemem. Ha bir de kablolu hasteye geçmeden önce Wireless modelini kabloyla bir deneyebilirsin.
 
Fareyi ben de almayı düşünüyorum da sorunu düzeltebildiniz mi? Yaptınız mı bilmiyorum ama dongle ve fareyi en son Firmware Update'nı yaptınız mı?
 
Bütün güncellemeleri yaptım, denedim olmadı, farklı alıcılarla bile denedim olmadı, kasayı direk masaya çıkarttım anakarta takarak denedim olmadı. En son bi kere 500 hz e çekip her şeyi sıfırladıktan sonra bi kaç saatliğine olmadı bi iki maç sonra yine başladı. Özetle ne yaptıysam denediysem olmadı, çözenler varsa bana da söyleyebilir.

Şahsen bana soracak olursan ben önermem öneri olarak da G PRO X Superlight önerebilirim fiyat makası biraz açılır ama.
 
Bütün güncellemeleri yaptım, denedim olmadı, farklı alıcılarla bile denedim olmadı, kasayı direk masaya çıkarttım anakarta takarak denedim olmadı. En son bir kere 500 Hz e çekip her şeyi sıfırladıktan sonra birkaç saatliğine olmadı bir iki maç sonra yine başladı. Özetle ne yaptıysam denediysem olmadı, çözenler varsa bana da söyleyebilir.

Şahsen bana soracak olursan ben önermem öneri olarak da G PRO X superlight önerebilirim fiyat makası biraz açılır ama.

Şahsen şu an da Viper Mini kullanmaktayım Haste'nin kablolu versiyonuna geçmeye değer mi bilmiyorum.
 
Selam dostum durumlar nasıl bende bu fareyi almayı düşünüyorum ama okuduklarım içimi kararttı
Dostum kablosuz mouse tercih ediceksen Viper V2 veya g pro x gibi markaların dışına çıkmamakta fayda var. Daha düşük modellerin pek çoğu stabil çalışmıyo Haste de öyle.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı