HyperX PulseFire Haste 2 Wireless alınır mı?

• Konuyu başlatan mrxhn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 1.699
Tamam hocam sağ olun. Kronik sikintisi var diyorlar o yuzden biraz kafam karisti.

Hocam bende tam emin değilim kendim öğreneceğim sıkıntısının olup olmadığını zaten Amazon'dan aldığım için kronik sorunu olsa bile iade ederim kolayca. Eger alacaksanız 1900'e Amazon'da sadece 1 tane kalmiş bilginiz olsun.

Hocam bende tam emin değilim kendim öğreneceğim sıkıntısının olup olmadığını zaten Amazon'dan aldığım için kronik sorunu olsa bile iade ederim kolayca. Eger alacaksanız 1900'e Amazon'da sadece 1 tane kalmiş bilginiz olsun.

Medimarkttan alirim hocam duruma gore. Kablolusuyla kablosuzu arasinda 700TL fark var Teknosa'dan kablolusunu da alabilirim.

Tamamdir hocam sağ olun.

Hocam deneyimlerimi paylaşacağım demiştim ürünü yaklaşık 10 saattir aralıksız kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı yok kronik sorun falan onun dışında malzemesi kaliteli şarj süresini bayağı beğendim uygulaması NGenuity'den de ayarlanabiliyor her şey yani gayet alınabilir bendeki kablosuz bu arada.

Bende biraz kullanma fırsatı buldum, hafifliği bence çok rahatlatıyor. Scroll sorunu da görmedim gayet normal geldi bana yani istemsiz fazla itemezsin scrollu, onun dışında gayet iyi bence 1 saat üzeri kullandım şarjı %1 azaldı sadece bluetoothla bağlıysan Ngenuity'ye bağlanamıyosun ama zaten ona devamlı bağlanmana gerek yok o yüzden sorun değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı