Hyperx Quadcast alınır mı?

Hocam şu an da 4K bende almayı düşünüyorum memnun musunuz?

Hocam ben kullanıyorum 1 sene oldu NVIDIA Broadcast ile yankı ve gürültü önlemeyi kapatıyorsunuz onun dışında yapmanız gereken farklı bir şey yok sesi temiz şekilde iletiyor ancak kayıt alırken çoğu mikrofonda oldugu gibi ufak ayarları yapmanız lazım günlük kullanımlar yayınlar podcastleri için fiyatına kaliteli yeterli seviyede olur ayrıca pratik kulak içi kulaklık kullanmak için bile alınır videoları izleyip ses kalitesinizi anlarsınız zaten ben 2000 TL fiyatından aldım geç bile kalmışssınız diyebilirim bu fiyat bandında başka neler var bilmiyorum açıkçası ben aldığımda en uygunu ve en sağlamı buydu kesinlikle tavsiye ediyorum.

Şu an 4.5k bende almayı düşünüyorum ama 2. el sorunsuzlar 2.5 k civarı ikince el mantıklı olur mu?

Ben 4060 ekran kartı kullanıyorum desteklediği için ses ayarlarını NVIDIA Broadcast'ten yapıyorum. Bu haliyle gayet memnunum onun dışındaki ayarları pek bilmiyorum OBS'ten yapabilirsin basit ayarlar ancak çoğu iş için yeterli olur 2. eli temiz sorun cıkmaz diyorsan alabilirsin bence 2-3K bandında alınabilir. Zaten ses kalitesi için videolar izlemişsinizdir görüntü olarak da güzel alınır temiz ürün ise.

Son düzenleme:
Ben 4060 ekran kartı kullanıyorum desteklediği için ses ayarlarını NVIDIA Broadcast'ten yapıyorum. Bu haliyle gayet memnunum onun dışındaki ayarları pek bilmiyorum OBS'ten yapabilirsin basit ayarlar ancak çoğu iş için yeterli olur 2. eli temiz sorun cıkmaz diyorsan alabilirsin bence 2-3K bandında alınabilir. Zaten ses kalitesi için videolar izlemişsinizdir görüntü olarak da güzel alınır temiz ürün ise.

Teşekkür ederim sıfır olarak Solocast 1.7 QuadCast 4K civarı iyice bir düşünüp alacağım duruma göre odam çok gürültülü arka plan hangisi daha iyi filtrelerse susturursa ona bakacağım daha doğrusu.

Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın gürültü engelleme özelliği var mı varsa da mikrofonda mesela aile odaya baskın yaptı ses karşı tarafa gider mi?

Merhaba, mikrofon konusunda inanılmaz kararsız kaldığım bir durumdayım. Bir sürü modele bakıyorum, illaki çok fazla negatif yorumda yapılmış oluyor emin olamıyorum. Genel anlamda QuadCast çok olumlu gözüküyor ancak Amazon'da 4000 lira gibi bir fiyatı var. Kullanan arkadaşlar bu fiyata alınır mı? Değer mi, alternatifi var mi, sıkıntı çıkarabilecek bir durumu var mi söyleyebilir mi? Mesela, çok fazla dip ses aldığına dair bir söylenti var bu doğru mu?

Doğruysa NVIDIA'nin programı ile kullansam Discord ve yayin için sorun çıkartabilir mi?

Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın gürültü engelleme özelliği var mı varsa da mikrofonda mesela aile odaya baskın yaptı ses karşı tarafa gider mi?

Ben mikrofonu 3.200 TL civarına satın almıştım kalitesinden oldukça memnunum gürültü engelleme özelliğinin Discord üzerinde aşırı iyi çalıştığını söyleyebilirim ancak video çekerken yayın yaparken ne yazık ki filtreleme ayarı yapmalısınız ve mikrofonda pop filtre kullanmanızı da öneririm kendi içindeki filtresi kimi zaman yetersiz kalabiliyor ve oda baskını yerseniz tabii ki ses gider karşı tarafa bunun çözümü ailenizi bilgilendirmeniz olacaktır ve üstündeki dokunmatik mikrofonu susturma yeri çok güzel çalışıyor hiçbir sorunla karşılaşmadım bu 1 buçuk senedir kullanıyorum ama aklıma acaba Fifine A9 geçsem mi diye bir fikirde gelmedi değil çoğu kişi hangisi daha ucuzsa onu al diyor eğer bir mikrofon alacaksanız tam bilgime dayanarak söylemiyorum ama Fifine ampligame A9 ile HyperX QuadCast'i karşılaştıracak olursam eğer QuadCast kesinlikle şu anki satış fiyatını hak etmeyen bir mikrofon özellikleri Fifine A9'a kıyasla oldukça az RGB ayarlama seçenekleri yok iyi yanı ses kalitesi güzel ama çoğu arkadaşımdan sesimin basslı geldiği yönünde duyumlarda aldığım oluyor şu an mikrofonu SteelSeries GG yazılımından clearcast ayarı ile kullanmaktayım ama şu an bu dönemde mikrofon satın alacak olsam QuadCast yerine kesinlikle A9 tercih ederdim Fifine markası merak ettiğim bir marka bir ara deneyimlemeyi düşünüyorum ve fikirlerinizi de merak etmekteyim şu anda A9 geçilir mi acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı