Wave 3 ile arasinda kaldim.Almayan arkadaslar amazonda prime day fırsatlarında hyperx quadcast 2700 tl.
Amazondaki indirim bitmiş zaten hemenWave 3 ile arasinda kaldim.
Hocam şu an da 4K bende almayı düşünüyorum memnun musunuz?
Şu an 4.5k bende almayı düşünüyorum ama 2. el sorunsuzlar 2.5 k civarı ikince el mantıklı olur mu?
Ben 4060 ekran kartı kullanıyorum desteklediği için ses ayarlarını NVIDIA Broadcast'ten yapıyorum. Bu haliyle gayet memnunum onun dışındaki ayarları pek bilmiyorum OBS'ten yapabilirsin basit ayarlar ancak çoğu iş için yeterli olur 2. eli temiz sorun cıkmaz diyorsan alabilirsin bence 2-3K bandında alınabilir. Zaten ses kalitesi için videolar izlemişsinizdir görüntü olarak da güzel alınır temiz ürün ise.
Merhaba, mikrofon konusunda inanılmaz kararsız kaldığım bir durumdayım. Bir sürü modele bakıyorum, illaki çok fazla negatif yorumda yapılmış oluyor emin olamıyorum. Genel anlamda QuadCast çok olumlu gözüküyor ancak Amazon'da 4000 lira gibi bir fiyatı var. Kullanan arkadaşlar bu fiyata alınır mı? Değer mi, alternatifi var mi, sıkıntı çıkarabilecek bir durumu var mi söyleyebilir mi? Mesela, çok fazla dip ses aldığına dair bir söylenti var bu doğru mu?
Doğruysa NVIDIA'nin programı ile kullansam Discord ve yayin için sorun çıkartabilir mi?
Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın gürültü engelleme özelliği var mı varsa da mikrofonda mesela aile odaya baskın yaptı ses karşı tarafa gider mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.