Elektronik HyperX QuadCast Oyun Mikrofonu 2699 TL

Ben aldım geldi gayet güzel şık ama tam olarak ayarlayamadığımı düşünüyorum temiz sesimi doğru alan ayarı bir türlü bulamadım.

Ben aldım geldi gayet güzel şık ama tam olarak ayarlayamadığımı düşünüyorum temiz sesimi doğru alan ayarı bir türlü bulamadım.
Mikrofonu çift (iç içe olmayan) dairenin yanındaki yani cardiodid ayarına al sonra arkadaki seslerin, klavyenin vs. gitmemesini istiyorsan Windows'tan mikrofon sesini 70 civarına düşür ve mikrofonun altındaki kazanç ayarını en düşüğe alıp sonrasında konuşa konuşa test ederek kazancı arttır ve sana uyanı ayarla. Mikrofon çok güzel fakat tek eksisi kırmızı ışığın sürekli yanıyor olması. Ben o ışığın sessize alınca yanmasını isterdim mesela seslideyken değil. Uygulama desteği olmadığı için ayarlanmıyor. Quadcast S versiyonunda var uygulama desteği. Ek olarak öneri için bu ürünü Steelseries GG üzerinden Sonar yazılımı ile kullanıyor çoğu kişi. Uygulama desteği olmadığı için ve Sonar evrensel bir şey olduğu için bu mikrofon ile kullanabilirsin. Ben arka planda çalışan herhangi bir uygulama, sürücü kullanmayı sevmediğim için Sonar kullanmıyorum yoksa kullanırdım.

Mikrofonu çift (iç içe olmayan) dairenin yanındaki yani cardiodid ayarına al sonra arkadaki seslerin, klavyenin vs. gitmemesini istiyorsan Windows'tan mikrofon sesini 70 civarına düşür ve mikrofonun altındaki kazanç ayarını en düşüğe alıp sonrasında konuşa konuşa test ederek kazancı arttır ve sana uyanı ayarla. Mikrofon çok güzel fakat tek eksisi kırmızı ışığın sürekli yanıyor olması. Ben o ışığın sessize alınca yanmasını isterdim mesela seslideyken değil. Uygulama desteği olmadığı için ayarlanmıyor. QuadCast S versiyonunda var uygulama desteği. Ek olarak öneri için bu ürünü SteelSeries GG üzerinden Sonar yazılımı ile kullanıyor çoğu kişi. Uygulama desteği olmadığı için ve Sonar evrensel bir şey olduğu için bu mikrofon ile kullanabilirsin. Ben arka planda çalışan herhangi bir uygulama, sürücü kullanmayı sevmediğim için Sonar kullanmıyorum yoksa kullanırdım.

Bu mikrofon için indirebileceğim bir uygulaması var mı hocam? Aldım fakat bulamadım interentte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı