Elektronik HyperX QuadCast Oyun Mikrofonu 2699 TL

Sipariş verdikten 20 saat sonra mı elinize mi ulaştı?

Kol alacaksanız herkesin kullandığı ve uygun fiyatlı olan bu kolu öneririm. Amazon.com.tr

Evet salı saat sabah 10'da verdim carsamba günü saat 8'de geldi. Aslında sabah 6'da gelmis ama dağıtıma çıkmamıştı. Konum Antalya.

Mikrofonu test ettim, Gaming kulakliklardaki mikrofona göre gerçek ses veriyor diyebilirim.
Kulakliklardaki mikrofonlar bununla kiyaslaninca patates oluyor, aralarındaki fark kaptan pilotunuz konuşuyor ile bir şiir arasındaki fark gibi. Oyunda olsun DC'de olsun ses kalitesi inanılmaz. Ben konuşunca sanki yanlarındaymışım gibi oluyormuş.
Ayrica cihazda 360 ses alma, stereo ses alma, mono vs. özellikler var.
Alt kısımdaki çark ise gain ayarı için, bu ayar arka plan gürültüsünü ayarlamaniza yarıyor.

Standı çok kaliteli ve sağlam, ben monitör ile aramı 40 50cm tutuyorum. Bu yüzden kol alsam bile hazır gelen stant ile ayni gorevi yapacak.

2.700TL'ye 2 yıl HP garantili, sağlam ve kaliteli yapıda bir mikrofon bulmak imkansız.
Fifine mikler bile 1.5k 2.5k arasındayken bu ürün nimettir.

Son düzenleme:
Kasım'da Solocast bu fiyattaydı. Gerisini siz düşünün.

Solocast ile QuadCast hepsi aynı diyaframı kullanıyor SNR çıkışları frekansları'dip sinyali hepsi aynı'aralarında tek fark Solocast pop filtre yok extra almanız gerek QuadCast ise pop filtre ile geliyor. Ama bu fiyat kesinlikle kaçmaz almak isteyenler için.

Evet salı saat sabah 10'da verdim carsamba günü saat 8'de geldi. Aslında sabah 6'da gelmis ama dağıtıma çıkmamıştı. Konum Antalya.

Mikrofonu test ettim, Gaming kulakliklardaki mikrofona göre gerçek ses veriyor diyebilirim.
Kulakliklardaki mikrofonlar bununla kiyaslaninca patates oluyor, aralarındaki fark kaptan pilotunuz konuşuyor ile bir şiir arasındaki fark gibi. Oyunda olsun DC'de olsun ses kalitesi inanılmaz. Ben konuşunca sanki yanlarındaymışım gibi oluyormuş.
Ayrica cihazda 360 ses alma, stereo ses alma, mono vs. özellikler var.
Alt kısımdaki çark ise gain ayarı için, bu ayar arka plan gürültüsünü ayarlamaniza yarıyor.

Standı çok kaliteli ve sağlam, ben monitör ile aramı 40 50cm tutuyorum. Bu yüzden kol alsam bile hazır gelen stant ile ayni gorevi yapacak.

2.700TL'ye 2 yıl HP garantili, sağlam ve kaliteli yapıda bir mikrofon bulmak imkansız.
Fifine mikler bile 1.5k 2.5k arasındayken bu ürün nimettir.

Peki sipariş verdiğinizde uygulamada hangi gün teslim edilecek yazıyordu?

Ben dün sipariş ettim. Teslim edilecek gün cumartesi yazıyor konumum Ankara. Bugün gelme ihtimali var mı ürünün?

Ben dün sipariş ettim. Teslim edilecek gün cumartesi yazıyor konumum Ankara. Bugün gelme ihtimali var mı ürünün?

Yarın yazıyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı