HyperX ses kartı nereden bulunabilir?

yıldızi

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, HyperX ses kartı arıyorum ve internette hiç bulamadım, nereden bulabilirim veya Mersin şehirde o tarz ses kartları satan bir yer biliyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
HyperX'e Instagram'dan yazarak isteyebilirsin adres vs isteyecekler kulaklık pedi ses kartı mikrofon şeklinde set yolluyorlar.

Ödeme yapmıyorsun onlar gönderiyor ücretsiz şekilde ben mikrofon istediğimde öyle yapmışlardı.

Bu HyperX Türkiye sayfasına mı bir de bir belge falan göstermek lazım mı yoksa sadece Instagram'dan mı yazdın. Yani senden bir şey istediler mi?

HyperX'e Instagram'dan yazarak isteyebilirsin adres vs isteyecekler kulaklık pedi ses kartı mikrofon şeklinde set yolluyorlar.

Ortalama ne zaman dönüyorlar.

Son düzenleme:
Hocam 3 4 gün içinde de dönebilirler keyifleri ne zaman isterlerse bir belge göstermene de gerek yok kulaklığımın ses kartında ve mikrofonumda sorun olduğunu söylediğimde bana yollamışlardı.

Hocam 3 4 gün içinde de dönebilirler keyifleri ne zaman isterlerse bir belge göstermene de gerek yok kulaklığımın ses kartında ve mikrofonumda sorun olduğunu söylediğimde bana yollamışlardı.

Hocam merhaba bende kimlik numarası istedi normal mi HyperX Türkiye ana sayfası sizdende istedi mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı