Hypixel haksız yere ban yedim

raster

Hectopat
Katılım
24 Kasım 2020
Mesajlar
995
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Bu başlıkta bahsettiğim olay yaklaşık 2 buçuk yıl önce gerçekleşti. Haksız yere ban yedim. Yani şöyle ki hile falan açmamıltım durduk yere IP ban yani sınırsız ban yedim. 2 yıl önce hesabımla Hypixel'in sitesine giriş yapmışım. Bir ban açma takebi açmıştım. Bu talebi kabul etmediler. Geçen ay bir daha taleb açmaya çalıştım fakat önceden bir taleb açtığım için tekrardan taleb yazamadım. Bu olayın arkasında durmayı düşünüyorum. Banımın açılmasını bir şekilde gerçekleşmesini istiyorum. Hypixelr bu konuda nasıl ulaşbilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
 
RiseClient ile hep girdiğim Hypixel'e girdim(O zaman client güncellenmişti ve buglar gibi bir şeyler vardı) birkaç dakika sonra "Watch Dog" diye ban yemiştim.
 

Client ile alakalı bir durum diye düşünüyorum, o zamanlar çünkü güncellenmesi doğru dürüst bir şey değildi, yani güncellendiğinde hatalar oluşmuştu oyunda, hep girerdim client ile Hypixel'e, fakat bir şey olmazdı. Güncellemeden sonra girdiğimde bu durum olmuştu, eskiden olmuştu bu durum.
 
Client ile alakalı bir durum diye düşünüyorum, o zamanlar çünkü güncellenmesi doğru dürüst bir şey değildi, yani güncellendiğinde hatalar oluşmuştu oyunda, hep girerdim Client ile Hypixel'e, fakat bir şey olmazdı. Güncellemeden sonra girdiğimde bu durum olmuştu, eskiden olmuştu bu durum.

Hocam peki sizde sınırsız ban mı yemiştiniz?
 
Hocam peki sizde sınırsız ban mı yemiştiniz?

Hayır. 200 gün civarı diye hatırlıyorum, yanlış da hatırlıyor olabilirim. Olaydan bir süre sonra RiseClient güncellendi, artık client de başka sunuculara girilmiyordu, ondan önceki client de sunucuya girerken birtakım uyarılar veriyordu.
 
Son düzenleme:
Hayır. 200 gün civarı diye hatırlıyorum, yanlış da hatırlıyor olabilirim. Olaydan bir süre sonra riseclient güncellendi, artık Client de başka sunuculara girilmiyordu, ondan önceki Client de sunucuya girerken birtakım uyarılar veriyordu.

Ben de ban yediğim zamanlar SonOyuncu'dan giriş yapmaya çalışmıştım. Şimdi diyorum acaba sonoyuncuyu da sizde olduğu gibi hile algılayıp ban yedim. Ama siz sınırsız yememişsiniz orada biraz kafam karıştı.
 

Geri
Yukarı