Hyprland'de KDE uygulama temaları nasıl geçerli kılınır?

Repeat

Hectopat
Daha fazla  
Ben önceden GNOME kullanıyordum ve silip KDE geçtim. KDE'de tema yükledim ve gayet güzel çalıştı fakat KDE'de ayarladığım tema, KDE'nin varsayılan uygulamaları içerisinde çalışmıyor ve beyaz olarak default hali ile gözüküyor.
KDE uygulama temalarının nasıl Hyprland'de de gözükmesini sağlarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Qt5ct programı ile QT temalarınızı ayarlayabilirsiniz.

Hyprland'in bunu algılaması için Hyprland configinize:
env = QT_QPA_PLATFORMTHEME,qt5ct satırını yapıştırıp kaydediniz.

Configinizde bulunmuyor ise env = QT_QPA_PLATFORM,wayland satırını da ekleyiniz.

Ayrıca qt5ct qt6ct ttf-hack kvantum breeze-icons paketlerini kurmanız uygulamaları daha uyumlu temalandırmanızı sağlar. 2 QT programından da aynı temayı seçersiniz. Kvantum manager ile Kvantum teması da seçebilirsiniz.

Qt5ct programı ile QT temalarınızı ayarlayabilirsiniz.

Hyprland'in bunu algılaması için Hyprland configinize:
env = QT_QPA_PLATFORMTHEME,qt5ct satırını yapıştırıp kaydediniz.

Configinizde bulunmuyor ise env = QT_QPA_PLATFORM,wayland satırını da ekleyiniz.

Ayrıca qt5ct qt6ct ttf-hack kvantum breeze-icons paketlerini kurmanız uygulamaları daha uyumlu temalandırmanızı sağlar. 2 QT programından da aynı temayı seçersiniz. Kvantum manager ile Kvantum teması da seçebilirsiniz.
Config'i yaptım ve gerekli paketleri yükledim. Şimdi tam olarak ne yapmam gerek. Örneğin KDE keşfet mağazasında tema buldum onu kurmak istiyorum.

Config'i yaptım ve gerekli paketleri yükledim. Şimdi tam olarak ne yapmam gerek. Örneğin KDE keşfet mağazasında tema buldum onu kurmak istiyorum.
Temayı indirdikten sonra QT5CT uygulamasından temayı seçin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı