Civic'in 9 ileri otomatik şanzımanlı 1.6 dizel motoru (120PS/300NM) fena değil gibi. CVT şanzımanla aranız iyiyse de 1.5 benzinli var(182PS/220NM). 1.5 motor düz vites seçeneğiyle de geliyor ancak düz vites istemediğinizi düşünüyorum.D segmentler bütçeyi aşıyor. Scala olmaz çünkü sedan isteniyor.
Sen otomobil kategorisine girmesen iyi olur.
Megane alana kadar Kore veya Japon taraftarıyım ben.
Düz yol performansı iyi. 1.6 Atmosferik motordan 150 beygir çıkarmak çok zor.Düz yol performansını bilemem ancak günümüz 1.6 motorlarına göre gücü biraz düşük kalmış gibi, en azından 140-150 beygir olabilirmiş.
Bu şekilde zaten yetersiz kalıyor, 1.6 Atmosferik motorların hepsi bu koşullarda yetersiz kalıyor. Turbolu motor günümüz şartları için artık olmazsa olmaz bana göre. Japonlar ve Koreliler turbo motorlara geçme neden bu kadar direniyor anlam veremiyorum. Temel sebep dayanıklılık olsa gerek, bunların motorları sağlamlıkla çok iyi. Artık hibrit modası da var, 1.8 hibritlerin performansı da fazlasıyla yetersiz.Ama Türkiye şartlarını ve yol mühendisliğini göz önünde bulundurduğunuzda biraz yetersiz kalıyor gibi. Üstelik içine 2 yetişkin ve 2 çocuğun ağırlığını da dahil etmemiz gerekiyor.
Dediklerinizin hepsine katılıyorum, bu hariç. Turboşarjlı ve küçük hacimli motorları Japonlar her zaman kullanmıştır ve piyasaya kabul ettirmede çok büyük rolleri vardır. Korelileri bilemem.Japonlar ve Koreliler turbo motorlara geçme neden bu kadar direniyor anlam veremiyorum.
1.6 benzinli civic ve dolu paketlerle konfor beklentiniz karşılanabilir diye düşünüyorum. Hem fiyat olarak da bütçenizin altında kalıyor. Corolla'ya da baktım; yakıt tüketimi iyi güzel de hibritlerle pek aram olmadığı için bir şey diyemeyeceğim ona.@kt2 Elantra'nın performans olarak ben de iyi olmadığını düşünüyorum. Civic'in 1.5 benzinli motoru performans olarak çok daha iyi ancak bu modelde de konfordan kısılıyor. 1.6 benzili Civic'le denge kurulabilir.
Ağırlıklı olarak şehir içinde kullanılacak. Aşırı bir performans beklentisi yok ancak Elantra'nın sunduğu performansa göre tükettiği yakıt pek hoşuma gitmedi açıkçası. Bir de bu aracın İstanbul trafiğine gireceğini düşünürsek...@Jira Performans beklentisi yoksa hibrit Corolla ya da yeni kasası gelmişse Mazda 3 tercih edilebilir. Yeni gelecek kasa için bekleme yapacaklarsa o zaman Elantra derdim.
Ben kullanmadığını bile düşünüyorum.Ayrıca hayatında kullandığı 2-3 eski kasa Japon/Kore arabasına bakıp konfor sıfır, masraf çıkınca arabanın yarısı kadar para gidiyor diyen arkadaşı göz ardı ettim gitti. Rahatım...
Hibrit tercih edecek birinin zaten muazzam bir performans beklediğini sanmıyorum. Konfor odaklı ve yakıt masrafını düşürmek amaçlı bir yatırım yapar Hibrit Corolla alan. Performans isteniyorsa rakibi 1.5 benzinli (182PS/220NM) Civic'i tercih edip keyfine bakarsın. Ha ama birinin sunduğu performansı biri konfor olarak sunmuyor, birinin sunduğu konforu da diğeri performans olarak sunmuyor. Ortası olmadığından hangisi ağır basıyorsa onu seçmen gerekiyor.1.8 hibritlerin performansı da fazlasıyla yetersiz.
1.5 litre için yıllık 2 bin TL ödedim, 1.8 litreninki 3,500 TL civarı sanırım. Bir alt vergi dilimindeki benzinli motorların İstanbul içi yakıt tüketimlerini düşününce 20,000 km/yıl kullanımda 5 bin TL civarı bir tasarruf yapar. Vergi farkını çıkarsan da tercih edilebilir.Yakıttan edilecek tasarruf 1.8 motorun MTV'sine gidecek.