Hyundai Elantra Alınır mı?

Zaten kötü demedim. Bu fiyat aralığında paramı Hyundai'ye vermezdim şahsen. Yoksa tercih edilebilir. Kaldı ki, Türkiye'de Elentra, Accent Blue, i30 vb. modelleri çok yaygın.
Konuyu açma sebebim o zaten. Örneğin bir kişi direkler yüzünden çaprazlarda kör noktaların çok fazla olduğunu ve dönüşlerde sıkıntı yarattığını söyledi. Bunu aracı kullanmayan bir kişi bilemez, fikir alıyoruz.

Birkaç sayfa önceki gibi dört lastikli dolap gibi yakıştırmalar yapanlar da var. Bunlar ise arabadan bir haber olarak marka ismine göre saçma sapan yakıştırma yapma peşindeler. Kişisel marka algısı yerine neden alınmaz sorusuna cevap verilirse konuyu açan kişi daha iyi fikirler alabilir.

Tercih edip etmeme de tabii ki kişiye kalan bir durum, bu konuda kimse bir şey diyemez, saygım sonsuz yani yorumuna.

Turkiye pazarı çok dar ve boş. Paketlerden tutun motor seçeneklerine kadar imkanlar çok kısıtlı oluyor. Şirketlerin TR pazarında imkan kistigi da bir gerçek.
Maalesef ki böyle.

En son hatırladığım birkaç ay önce peugeot almak istediğinizdi. Bekledikçe sıfır araçlara zam geliyor ve zararınıza oluyor. Ayrıca 4-4'lük bir araç yok, öyle olsaydı herkes o arabaya yönelirdi değil mi :) Ben C sınıfında Corolla ya da Megane 4 diyorum. Corolla 132hp motorla güzel donanımlarıda iyi fakat ben geçen ay Megane 4 tercih ettim. 1.3 TCe motor 140 bg 240nm tork ile 7 ileri yeni EDC şanzıman ıslak kavrama ile oldukça uyumlu çalışıyor. 0-100 hızlanması 9sn ile oldukça tatmin edici. Yakıt olarak Ankara'da 275 liralık benzin ile 754 km yolu klima hep açık gittim.

@Ercan OZAN Aracı başkasına baktığımı 3-4 mesajıma söyledim sanırım. :D

Tercih sanırım Corolla yönünde olacak, öneriler için teşekkürler.
Hatlar karışmış o zaman hocam :) Bende aylardır araştırıyorsunuz sandım :D Corolla da güzel tercih olacaktır. Benim önceki araçlarım hep düşük beygir olduğu için bu defa turbolu araç istedim. Dizel'in pek bir mantığı kalmadığı için benzinli turboya yöneldim.

Bu fiyatlarda alınabilecek olan en iyisi. Hyundai önermeyenleri de anlıyorum ama her şey bütçe işi. Toyota da bu fiyat bandında seneçeneklerinize koyulabilir.

Elantra kullanicisiyim. Ne DSG problemi. Ne yağ eksiltme. Ne sürekli servis isteme. Ne şanzıman problemi. Ne elektronik arızalar. Ben bunları hiç yaşamıyorum. Niye yilda 8 10 bin TL servis usta parca parasi vereyimki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı