Hyundai i20 1.4 MPI Alınır mı ?

1.4 konusunda yanılmışım haklısın, tork konvertörü şanzımanla bağımsız kavrama türüdür, Renault xtronic şanzımanlar CVT tork konvertörlüdür.

Tork ve motor içi kompresyondan habersiz, gidişine göre fazla yakıt yakan ve hafif agresif kullanımda yoran bir motor.
Dostum 1.0' ın yakıt olarak 1.4 ten çok daha ekonomik olduğunu, performans olarakta çok daha iyi ve verimli olduğunu biliyorsun sen dimi :D Bilmiyor gibisinde

1.0 ve 1.2 motorları rezalet, 1.4'ler güzel gidiyor yakıtıda çok kötü değil, düşük segment her Japon arabasında olduğu gibi düşük hızlarda şehir içinde bile araç belirgin şekilde rüzgar sesi içeri alıyor, şehir içi kullanım için yeni kasa 1.3 Multijet Egea en mantıklı seçenek olur bu bütçede, illaki HB alacağım diyorsan 2020 sonrası 1.0 TCe veya 1.3 TCe Clio bakabilirsin, i20'den çok daha iyi bir seçenek olacakdır.

Yaklaşık 3 sene i20 1.4 Mpi manuel kullandım. Araç ''Sorunsuzluk'' kelimesinin tam anlamı bence. Motor mekanik olarak asla problem yaşatmaz. Malzeme kalitesi, Yalıtım vasat.. Yakıt konusunda ise şehir içi 5.8 ile 6 litre yakıyordu. Araçtan çok fazla bişe beklemeyin. Performanslı araçlar değilleri.

@quarest yaklaşık 2 aydır i20 1.0 Otomatik şirket aracı kullanıyorum. Rezalet dediğin motor tam bir performans motoru. Hızı, ivmelenmesi çok güzel. O fiyat bandındaki 1.0 clio almaktansa kesinlikle i20 öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı